AcasăNewsDrama in Belgia: Un avion s-a prabusit, la scurt timp de la...

Drama in Belgia: Un avion s-a prabusit, la scurt timp de la decolare. NU exista supravietuitori!

Scene de cosmar in apropierea localitatii belgiene Namur. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o calatorie obisnuita pentru un grup de parasutisti, s-a transformat intr-o tragedie de neimaginat.

Martorii citati de presa locala povestesc faptul ca niciunul dintre pasagerii aflati la bordul aparatului de zbor de mici dimensiuni nu ar fi avut sanse de supravietuire, dupa ce avionul s-a izbit de pamant, pe un camp. Pana la aceasta ora se stie ca ar fi vorba de cel putin zece victime, conform BBC.

Cei care au vazut intreaga scena spun ca avionul ar fi avut probleme la o aripa, si ca a pierdut brusc din altitudine, la scurta vreme de la decolare. Pilotul nu a mai putut controla aeronava, pentru a incerca o aterizare de urgenta, iar avionul s-a lovit de sol. Desi grupul aflat la bord ar fi avut echipament de zbor, fiind vorba de parasutisti, martorii sustin ca nu au vazut sa reuseasca vreunul dintre pasageri sa sara pentru a se salva.

Anchetatorii si specialistii in aviatie urmeaza sa faca cercetari, pentru a stabili exact ce a dus la producerea tragediei din Belgia.

437 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger