AcasăNewsDrama in a doua zi de Pasti. O tanara s-a spanzurat in...

Drama in a doua zi de Pasti. O tanara s-a spanzurat in casa bunicilor!

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

O familie din Vrancea a fost greu lovita de soarta, chiar de Pasti. Si, din pacate, foarte greu incercati de viata sunt chiar bunicii unei fete in varsta de doar 17 ani, care au crescut-o pe tanara care, din motive inca neclare, a decis sa-si puna capat zilelor.

Tragedia care a lovit familia a avut loc chiar in seara zilei de luni, la mijlocul perioadei in care ortodocsii sarbatoresc Invierea lui Hristos. Potrivit ziaruldeiasi.ro, fata a fost gasita fata suflare, chiar in podul imobilului in care isi duc traiul bunicii sai, stabiliti in localitatea vranceana Tartaranu. Din pacate, odata facuta descoperirea infioratoare, nimeni nu a mai putut face nimic pentru a o readuce la viata pe fata.

Regretele si durerea bunicilor sunt cu atat mai mari, cu cat oamenii nu pot intelege ce anume a impins-o pe copila, eleva la un liceu din Focsani, sa isi grabeasca sfarsitul, spanzurandu-se chiar in zi de mare sarbatoare, mai ales ca, din ce rezulta din primele date ale anchetei, nu a lasat vreun bilet prin care sa isi explice decizia dramatica.

Cazul  se afla in atentia politiei locale, care face o investigatie menita sa stabileasca exact conditiile in care a pierit fata.

216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger