AcasăNewsDrama care-ti va frange sufletul. Uite cum traieste o batrana in Romania!

Drama care-ti va frange sufletul. Uite cum traieste o batrana in Romania!

Maria, o batrana de 80 de ani, din Timisoara, a ajuns sa traiasca de 30 de ani in pustietate, in varful unui munte din Banat.

Fara copii si rude care sa o ajute, Maria si-a pierdut casa, dupa ce sotul ei a murit. S-a autoexilat in varful muntelui, la 10 kilometri de cea mai apropiata localitate, si traieste precum o sfanta, intr-o pestera si o cabana improvizata din mai multe scanduri.

Femeia nu are un venit anume si nici prea multe posibilitati, din cauza varstei fiindu-i imposibil sa se deplaseze pana in localitate. Conform exclusivtm.ro, ajutorul batranei este reprezentat de un magar ce o serveste cu loialitate in fiecare zi si putinii oameni care-i cunosc povestea si ii doneaza bani constant.

Interesant este ca, in momentul in care primeste bani de la oameni, batrana ii pune in desaga magarului, iar acesta se deplaseaza singur, pe un traseu deja stiut, pana in localitate, unde oamenii ii umplu desaga cu de-ale gurii pentru femeie.

Maria spera ca magarul sa nu o paraseasca vreodata pentru ca ii este drag, mai ales ca o ajuta de peste 10 ani. Chiar si asa, femeie sustine ca este gata sa se hraneasca numai cu rugaciuni.

sursa foto: exclusivtm.ro

author avatar
Cristi Ionita
2.175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger