AcasăNewsDragoste cu nabadai in ograda PSD

Dragoste cu nabadai in ograda PSD

Gabriela Firea a avut cele mai tulburatoare cuvinte de dragoste pentru PSD. Pana la un moment dat

Daca-i intrebi, oamenii lui Liviu Dragnea se jura ca partidul lor reprezinta perfectiunea iubirii, a intelegerii si armoniei. Nu exista problema care sa nu se rezolve, nu tu dihonie, nu tu ura, nu tu nemultumire. Te doare ceva? Vii la partid, spui, iar partidul gaseste solutia. Nu-ti place cum e condus? Nu-i nimic. Daca esti prost, spui si asta, iar la prima sedinta partidul iti va administra leacurile. La unii, tratamentul este de durata. La altii, boala se vindeca rapid, prin ridicarea mainii. Atatia pentru, atatia impotriva, nicio abtinere, se numara si gata.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotaggabriela firea title=Gabriela Firea data wpil keyword link=linked>Gabriela Firea<a> a avut cele mai tulburatoare cuvinte de dragoste pentru PSD Pana la un moment dat

Daca ai un dram de minte, spui ca doar ti s-a parut ca nu-ti place cum se misca partidul. Spui ca te-ai inselat, ca in ziua aia erai nervos si confuz, ca te-au sunat medicii de la spitalul in care ai dus-o pe soacra-ta intr-o dunga si ti-au zis ca e bine, a scapat si mai are mult de trait.

Sa vina Sanepidul!

Si Tutuianu si a iubit partidul De aia ii si inregistra vorbele ca sa nu uite

Sigur ca PSD iubeste ce face. Isi iubeste si oamenii si cred ca de aia ii si protejeaza la nesfarsit. Mai minte cate unul, mai calca stramb un altul, mai o mica turnatorie, hai sa fim seriosi, doar n-o sa faca un cap de tara din asta. Si apoi, nu e singurul partid unde se intampla chestiile astea. La altii vine imediat agentul cu vermorelul in spate, fas-fas pe colo si pe dincolo si gata, dispare microbul. La PSD, cand e sa vina Sanepidul sa stropeasca, intai se face lista cu bolile din partid, se selecteaza aia contaminati grav de aia abia atinsi de virus , se mai face niste publicitate ca sa stie lumea ce urmeaza, de parca lumea ar fi interesata de asta. Nici pomeneala, lumea vrea sa vada ca partidul mai stie si altceva decat scandaluri, tradari, dusmanii si prietenii legate si dezlegate peste noapte. Ne afecteaza cu ceva ca Marian Neacsu si Tutuianu au fost dati afara? Sunt convins ca nu. Pretul la paine tot in crestere ramane, la fel si cel de la gaze, asa ca sa te tii ce de bani vom scoate din buzunare, la iarna, pentru intretinere.

Programul de vorbe

De ce ne-ar interesa pe noi ca pe Firea si alti candidati la azvarlitul peste bord nu-i mai prinde Craciunul in PSD? Ne alegem cu ceva din asta? Avem vreun beneficiu concret? Sunt sigur ca nu. Culmea este ca nici partidul nu a facut dovada faptului ca de pe urma eliminarii unora si altora a devenit mai suplu in gandire si a pus tara la punct.

Marian Neacsu nu mai e in PSD Cine ce castiga

Am ramas tot in faza de proiecte si de vorbe. Fara spitale, fara autostrazi, fara parcari, fara siguranta stradala si ma opresc aici, caci lista e prea lunga. Cei care vor veni in locul alora de vor pleca, de bunavoie sau goniti, vor avea promisiunile lor. Datoria electoratului este doar sa-i creada. Ne e de ajuns ca partidul ne iubeste din cuvinte si nu o sa intelegem ca aplaudam mai mult din automatism. Iar de recunoscut, chestia asta nu o vom recunoaste niciodata.

Iubirea e obligatorie?

Dragostea cu nabadai a PSD e la tot pasul. A iubit-o pe Firea pana i s-a suit puterea la cap si a intors armele. Si-a facut prozeliti, alaturi de Neacsu si Tutuianu, altii pe care partidul i-a iubit pana ce acestia au iesit si ei la atac. Nu iubesc personajele astea, nu am motive si niciodata nu au convins cu ceva.

Liviu Dragnea<br >a chemat<br >prea târziu<br >Sanepidul

Mereu mi-au lasat impresia ca vin la partid ca si cum ar merge la fabrica, de unde sa iasa la pensie. Intrebarea insa ramane: daca PSD i-a iubit, de ce trebuia sa-i iubim si noi, de parca Tutuianu, sa zicem, ar fi fost insusi PSD? Iar asta e valabil si pentru toti ceilalti care, acum, isi ascut armele. Badalau, alt cetatean naravit la putere, este omul care joaca cel mai bine cartea tradarii, fiind oricand gata sa sara dintr-o tabara in alta. In numele partidului, bineinteles, si el ne iubeste. Trebuie sa-l iubim si noi?

author avatar
Valentin Boeru
2.255 afisari

3 COMENTARII

  1. ceea ce nu-mi place la PSD-isti este faptul ca nu sunt uniti, sunt multi tradatori, nu stiu daca castiga ceva din asta, dar ei sunt gata in orice momente sa tradeze PSD. Multi dintre ei joaca la doua capete. pentru asta nu-i mai votez, este mai bine daca nu vor mai avea putere. Oricum din scandalurile lor nu iese nimic, situatia economica este una grava.

  2. Manifestul ruperii PSD – nu mai e cale de intors..
    Dragnea a dezlantuit astazi uraganul cu excluderile, dizidentii pregatesc probabil actele pentru infiintarea unui nou partid.
    Firea: „Dragnea un personaj toxic pentru tara”
    „PSD este capturat de un grup a carui agenda se indeparteaza pe zi ce trece de cea a cetatenilor”
    „Sunt vinovata alaturi de multi alti colegi, pentru ca am girat existenta acestui personaj devenit toxic pentru tara si l-am ajutat sa-si consolideze pozita”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger