AcasăNewsDragos Savulescu: Nu recunosc sistemul de Justitie corupt din Romania

Dragos Savulescu: Nu recunosc sistemul de Justitie corupt din Romania

Afaceristul promite ca va reveni si cu alte dezvaluiri

Dat in urmarire internationala pentru condamnarea din dosarul retrocedarilor de plaje, omul de afaceri Dragos Savulescu isi face aparitia in spatiul public printr-o scrisoare deschisa in care anunta ca a ales sa nu se predea autoritatilor romane pentru ca nu recunoaste sistemul de Justitie corupt din Romania. Pentru ca se considera nevinovat, afaceristul va ataca decizia de condamnare la CEDO, subliniind ca nu datoreaza statului roman nici un ban.

Afaceristul promite ca va reveni si cu alte dezvaluiri

Dragos Savulescu considera ca tot ce s-a intamplat in acest dosar a fost o executie reala, dar chiar si asa se va lupta in continuare pentru a-si dovedi nevinovatia. „Am ales sa nu ma predau autoritatilor romane pentru a-mi ispasi o pedeapsa nedreapta si nemeritata data de niste judecatori corupti de sistemul din care fac parte, fara constiinta si plini de ura la adresa unor oameni nevinovati! „, isi justifica milionarul fuga.

Prejudiciu ZERO

Savulescu demonteaza pe puncte dosarul retrocedarilor de la Constanta, incepand istoria chiar cu prima solutie data in acest caz, cea de clasare a dosarului cu neinceperea urmaririi penale. Dupa ce procurorul Tulus a fost numit ca procuror-sef, exact a doua zi a ordonat recercetarea in dosar, „redistribuind dosarul altor politisti si procurori din DNA, cu ordin direct de a gasi ceva pentru a-l infunda pe Mazare, principalul om care ii voia capul fiind presedintele de atunci, Traian Basescu”. Omul de afaceri arata ca prejudiciul de 114 de milioane de euro din dosar este raportat la o suprafata de teren uriasa, de ordinul milioanelor de metri patrati de teren:  „Ce nu e ok absolut deloc este ca, expertizele – cadastrala si evaluatoare – dispuse in dosar de catre instanta de fond – Curtea de Apel Bucuresti – si efectuate de catre experti autorizati, nu “specialisti”, – au aratat foarte clar 2 lucruri: 1. Prejudiciul din dosar, referitor la aceste diferente de preturi, nu exista!!  2. Nu s-a retrocedat nici macar un centimetru din Domeniul Public!!!”.

Ingerul pazitor si Completul Negru

De asemenea, milionarul spune ca la instanta suprema lucrurile au fost si mai evidente, judecatorul Ionut Matei dand dovada de o graba de neexplicat in a finaliza acest dosar. “Pe fondul unei nevoi acute de o revenire in prim-plan a DNA-ului ca <<inger pazitor>> al justitiei romane, avand o extrema nevoie acuta de refacere a imaginii datorita demascarii constante a gravelor abuzuri pe care le-a facut, abuzuri dovedite extrem de clar in special in ultima perioada, iata ca dosarul a fost distribuit <<aleator>> la celebrul Complet Negru prezidat de si mai celebrul domn judecator Ionut Matei!!…In final, am primit o condamnare pentru complicitate la abuz in serviciu dar, conform minutei acestei sentinte, – asa incorecta, abuziva si ilegala cum este ea -, NU DATOREZ STATULUI ROMAN SI NIMANUI NICIUN BAN, PENTRU CA NU AM PRODUS NICIUN PREJUDICIU!!!”, sustine Dragos Savulescu.

Nu este un act de lasitate

In aceeasi scrisoare, Dragos Savulescu subliniaza ca fuga sa nu este un act de lasitate. „Sunt un luptator, mai degraba imi dau viata decat sa cedez, in special in fata nedreptatii!! Am ales sa nu ma predau autoritatilor romane pentru a-mi ispasi o pedeapsa nedreapta si nemeritata data de niste judecatori corupti de sistemul din care fac parte, fara constiinta si plini de ura la adresa unor oameni nevinovati! NU RECUNOSC SISTEMUL DE JUSTITIE CORUPT DIN ROMANIA!! (…) Am ales sa stau un timp departe de Romania, chinuindu-ma, muncind si stresandu-ma zilnic pentru a gasi solutii legale de a ma salva de efectele acestei mizerii judiciare si de a ma organiza in ceea ce priveste lupta cu acest groaznic sistem tortionar neocomunist! Ceea ce am ales sa fac nu este nicidecum un act de lasitate cum unii ar putea considera, ci un act de curaj. O masura importanta pe care o voi lua va fi categoric atacarea la CEDO a sentintei de condamnare!”, conchide Dragos Savulescu.

author avatar
Maria Iordache
1.227 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mai bine deschidem politie in cele 210 state de pe Pamant si inchidem Politia d8n tara e si mai ieftin si mai practic sa prinzi infractori. Ai 210 birouri si ai prinzi imediat. Atatea state sunt 10 sunt noi neinscrise la ONU si 2 state observator Vatican si Palestina. Deschidem si la Vatican poate Savulescu sau Mazere sau altii ca ei dupa ce fura vor sa se faca maicuțe ca Udrea..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger