Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea vrea sa-i scoata la lumina pe ”infiltratii” din PSD

Dragnea vrea sa-i scoata la lumina pe ”infiltratii” din PSD

Autor:

Liviu Dragnea intentioneaza sa ”dea cartile pe fata” si sa faca publice numele ”agentilor de influenta” infiltrati de Klaus Iohannis in PSD.

 

dragnea mormoloci Dragnea vrea sa i scoata la lumina pe ”infiltratii” din PSDSubiectul tradatorilor nu numai ca a fost abordat, ieri, in sedinta grupurilor reunite ale PSD, dar a si fost comentat in mod public de liderul PSD: ”Au fost colegi care au ridicat aceasta problema, nu vreau sa deschidem acest subiect in aceste zile, dar il vom aborda si va vom spune foarte curand. Sunt momente tensionate in care unii colegi cedeaza si altii demisioneaza. Exista cateva persoane in PSD care asculta de presedinte (de Klaus Iohannis – n.r.), sunt oameni infiltrati (…) Nu o sa spun nume astazi, nu vreau sa deschidem acest subiect, dar vom rezolva aceasta situatie in aceste zile. Aceste discutii trebuie sa fie lamuritoare si trebuie sa vedem de ce in astfel de momente unii au astfel de pozitii”. Dupa avertismentul dat tradatorilor, Dragnea s-a referit la cele doua subiecte principale din aceste zile, bugetul si motiunea de cenzura, precizand ca bugetul va fi adoptat iar motiunea respinsa deoarece Guvernul Grindeanu este sustinut ”fara echivoc” de parlamentarii PSD.

Dosarul ”Referendum” a ajuns din nou pe masa magistratilor

Liviu Dragnea a depus la Tribunalul Bucuresti o contestatie la executare in dosarul in care a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare. Conform liderului PSD, hotararea prin care a fost condamnat nu este completa pe motiv ca fosta presedinta a Curtii Supreme, Livia Stanciu, s-a pensionat fara sa semneze motivarea in cazul sau, desi legea o obliga sa faca acest lucru. Actiunea reprezinta o cale extraordinara de atac si primul termen este pe 15 februarie.


1 Comentariu la Dragnea vrea sa-i scoata la lumina pe ”infiltratii” din PSD

  1. cobe

    Infiltratii si acoperitii s-au dat de gol singuri,sa vedem daca vor fi toti scosi urgent din coalitia de la guvernare.Fiind prea multi,cred ca vor fi cativa care inca nu si-au data arama pe fata,pentru ca nu toti au primit ordinul de zi pe subunitate,au fost lasate multe conserve la pastrare pentru loviturile ce vor veni.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!