AcasăNewsDragnea vrea refacerea retelei de aprozare

Dragnea vrea refacerea retelei de aprozare

„Cand un copil musca dintr-un mar, sa fie curat, e exagerat ca ne dorim lucrul asta? Nu e comunism”, si-a motivat Liviu Dragnea opinia ca ar trebui refacuta reteaua de aprozare din Romania, astfel incat romanii sa nu mai fie nevoiti sa manance „toate E-urile”.

Aflat la Calarasi, liderul PSD s-a declarat total nemultumit de faptul ca Romania exporta materia prima, ca mai apoi sa importe napolitane si paine congelata. „Am intrat in Uniunea Europeana, foarte bine, dar nu suntem obligati sa mancam absolut toate E-urile, adica de ce am fi obligati? Poate reusim sa facem ca produsele agricole sa se prelucreze mai mult in Romania, ca noi suntem intr-o situatie foarte frumoasa, se recolteaza graul si cum se intoarce graul nostru? Napolitane, biscuiti, paine congelata. Noi luam pe grau atat si platim atat cand vine napolitana atat. Noi nu mai suntem in stare sa facem napolitane, ca suntem prosti? Adica suntem lenesi, nici vorba, lenesul e Iohannis, nu noi”, a declarat Liviu Dragnea. Acesta a mai declarat ca urmeaza sa se infiinteze foarte curand Fondul suveran de investitii si Casa Romana de Comert. „Urmeaza sa se infiinteze foarte curand Fondul suveran de investitii si Casa Romana de Comert, sa reusim si noi sa fim siguri ca atunci cand un copil musca dintr-un mar, sa fie curat, e exagerat ca ne dorim lucrul asta? Sau cand cumparam o rosie de la magazin sa aiba gustul ala de rosie si mirosul de rosie, sa fim siguri ca branza pe care o cumparam de afara frumos ambalata are si lapte in ea”, a punctat liderul social-democratilor. Acesta a mai explicat ca este pacat ca producatorii romani sa nu poata sa-ti vanda marfa in Romania. „Ni s-a spus mereu ca nu avem ce sa facem. Pai de ce, ca pana la a pune mainile pe piept chiar avem ce sa facem, adica sa folosim acest pamant pe care il are Romania, inteligent si cu patriotism. Adica de ce nu putem sa refacem reteaua de aprozare in Romania. Nu e pacat ca producatorii romani sa nu poata sa vanda marfa lor in magazinele care functioneaza in Romania? Nu e o rusine nationala asta? Sa ii vad ca tipa si pentru asta”, a explicat acesta.

author avatar
Andrei Coman
476 afisari

5 COMENTARII

  1. Se poate face la început pe legume si fructe de baza cartofi ceapa fasole mere struguri. Apoi se poate dezvolta. Trebuie vazut ca daca la magazine gasesti chilu de fasole 8 lei ,chilu cartofi 2 lei ceapa 3 mere 2lei struguri 6lei tu tre sa dai sub acest pret pentru a avea vanzare dar sa tii si la calitate fasole 6 lei, cartofi 1 leu, ceapa 1,50,mere 1 leu, struguri 4 lei. ..

  2. La rosii e mai greu o rosie de tara daca nu e plastificata cu azoti nu tine mai mult de sa tina 3-4 luni in realitate ea nu tine mai mult de 3-4 zile,

  3. atunci trebuie gasita o companie sa oroduca suc pulpr sos sau pasta de rosii pt mancare o conserva care obicei costa 5 lei 800g se poate vinde in aprozar la 2,5.

  4. Nu e usor sa intri in concurenta cat despre aprozarele comuniste cu sfecla acrita gemuri de macese cu bețe si conopida mhucegaita..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger