AcasăNewsDragnea vede "o atitudine de sobolan" la doi fosti premieri. Ponta a...

Dragnea vede „o atitudine de sobolan” la doi fosti premieri. Ponta a reactionat

Veste bună pentru Dragnea de la instanță: se poate întoarce la muncă

Referindu-se la recentele plecari din tabara social-democrata, liderul PSD a avut o reactie categorica, invocand nici mai mult, nici mai putin decat o „atitudine de sobolan a doi fosti premieri ai partidului”.

Nu a dat nume, insa cei mai multi s-au grabit sa il identifice printre ei pe Victor Ponta, ex-liderul si premier al PSD, la formatiunea caruia au ales sa adere parlamentarii care au plecat din formatiunea pesedista.

Dupa cum era de asteptat, Ponta a replicat, pe Facebook, considerand ca factorul generator al reactiei lui Dragnea ar fi invidia. „Nu stiu daca Dragnea s-a referit in jignirile sale la mine, la Sorin Grindeanu sau la Tudose – sau ( poate la Adrian Nastase ) – pe toti este invidios si pe toti ne uraste ; pe toti a complotat sa ne dea jos pentru ca nu suntem nici hoti nici slugi ale lui / stiu sigur ca oamenii obisnuiti din PSD si votantii acestui Partid ne respecta si ne primesc mereu cu bratele deschise pe toti – iar pe Dragnea si Dancila ii considera o rusine !”, a tinut sa transmita Victor Ponta.

Victor Ponta

Totodata, fostul sef al Guvernului a notat, intre altele, ca „jignirile lui Dragnea mi-au adus aminte de Traian Basescu – si de faptul ca Liviu Dragnea a fost crescut de Traian Basescu si trimis la PSD ca sa il distruga din interior”, dar si ca „daca Dragnea m-a dat afara din PSD atunci imi voi face aceasta datorie fata de oameni din #ProRomania!”.

Reactia lui Victor Ponta vine dupa ce seara trecuta, la Antena 3, Dragnea afirma cu convingere: „este vorba de o atitudine de sobolan a doi fosti premieri ai partidului. Dar, ca orice sobolan, rod putin, pana la urma nu se darama casa de la un sobolan sau doi sobolani. Majoritatea este stabila, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strange voturi pentru a trece motiunea de cenzura, dar eu vreau sa punctez inca o data: miza finala nu este guvernarea, sunt dispusi sa sacrificeorice, inclusiv stabilitatea Romaniei, pentru ca acele legi sa nu fie aprobate”.

259 afisari

2 COMENTARII

  1. Liviu Dragnea se lamentează că este părăsit de foștii colaboratori de la partid, așa cum Băsescu se lamenta că aceia pe care i-a numit prin funcții se arestau între ei, în „lupta anticorupție” ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger