Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea, un pic de testosteron intr-o mare de estrogen diplomatic

Dragnea, un pic de testosteron intr-o mare de estrogen diplomatic

Autor:

Primarul general al Capitalei, doamna Gabi Firea – Pandele este foarte activa. Nu numai ca nu pune geana pe geana pana nu rezolva ceva pentru bucuresteanul de rand, ci are timp si de cate un dineu diplomatic. Unde vedeta e tot… Dragnea.

 

dragnea2 Dragnea, un pic de testosteron intr o mare de estrogen diplomatic

Liviu Dragnea a profitat de intalnire ca sa adune ceva plante pentru ierbarul care ii este necesar iubitei sale la facultate

Fluidizarea traficului, astuparea gropilor, modernizarea RATB, insurubarea noului Spital Municipal langa terenurile camarilei lui Pandele, plantarea de panselute si lupta cu poluarea ar putea sa ii ia si celui mai capabil om de pe planeta o viata intreaga. Nu este cazul doamnei Firea. Ea are timp de orice daca partidul i-o cere. Astfel, la ideea doamnei care gangureste fara noima de la pupitrul primului ministru, Gabi Firea a participat la o intalnire cu  doamnele ambasador acreditate la Bucuresti, oras pe care il gestioneaza fara sa-i deranjeze mizeria-i proverbiala. Si, cum limbile straine sunt punctul forte al doamnelor Viorica – Vasilica si Firea, intalnirea s-a constituit intr-un regal de bla-bla politicos si steril. Dar, ce sa vezi, cunoscut drept politician sarmant pana peste mustata, admirator al sexului frumos, la dineul cu pricina s-a infiintat, inopinant, si Ceahlaul politicii romanesti, domnul Liviu Dragnea.

dragnea femei Dragnea, un pic de testosteron intr o mare de estrogen diplomatic

Incadrat de un florilegiu de gingasii, seful PSD si-a reiterat adeziunea fata de familia traditionala. Admiratoarele nu se pun…

Pentru ca nu putem crede ca Dragnea a venit in calitate de doamna, presupunem ca a descalecat in mijlocul onoratei adunari ca sa aduca un pic de testosteron intr-o mare de estrogen diplomatic. Succesul a fost garantat, carisma Imparatului Rosu impregnandu-se in memoriile doamnelor prezente. Flancat de cele doua blonde, motorul care anima guvernul de azi, cel dintai fiu al Teleormanului a fost piesa de rezistenta a intalnirii. Clipa a fost imortalizata intru vesnicia Facebook, pentru ca nimeni sa nu uite cine promoveaza femeia spre noile culmi de civilizatie si progres.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!