Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea, trimitere la dosarul lui Ponta si la cererile privind demisia lui Dancila: “Ce ne mai pregateste Iohannis?”

Dragnea, trimitere la dosarul lui Ponta si la cererile privind demisia lui Dancila: “Ce ne mai pregateste Iohannis?”

Autor:

Liviu Dragnea a lasat sa se inteleaga ca s-ar putea repeta scenariul cu fostul premier Ponta – la a carui achitare a facut referire, luni, de la Parlament.

 

drag 1 Dragnea, trimitere la dosarul lui Ponta si la cererile privind demisia lui Dancila: Ce ne mai pregateste Iohannis?Fara sa vrea sa spuna concret la ce anume se refera, Dragnea s-a rezumat sa sublinieze ca se asteapta viitoarea mutare a sefului statului, odata ce acesta din urma insita ca Viorica Dancila sa renunte la sefia Guvernului. “Ne aducem aminte ca in 2015 presedintele Romaniei a insistat si a facut presiuni ca primul-ministru dl Victor Ponta sa-si dea demisia. Aduceti-va aminte ca a iesit si a spus ca a fost nevoie sa moara oameni pentru ca sa apara aceasta demisie. Acea demisie a fost rezultatul unui dosar politic, unui fals judiciar, care s-a dovedit zilele trecute, si ne punem intrebarea legitima: cu aceasta noua campanie de insistenta a demisiei dnei prim-ministru Dancila: ce ne mai pregateste Iohannis  -si ai lui – pentru a se intampla aceasta demisie?”, a sustinut Liviu Dragnea, luni, pana sa inceapa reuniunea Biroului Permanent National al Partidului Social Democrat, la Parlament.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!