AcasăNewsDragnea sustine ca s-a incercat asasinarea sa: "Am avut, anul trecut, o...

Dragnea sustine ca s-a incercat asasinarea sa: „Am avut, anul trecut, o tentativa”

Liviu Dragnea si Viorica Dancila cu ochii pe CV-urile care urmeaza sa le primeasca

In seara zilei in care fostul ministru Darius Valcov sustinuse, intr-un interviu, ca Dragnea a fost amenintat cu moartea, liderul PSD a facut referire la o situatie datand din primavara lui 2017.

„Am avut, anul trecut, o tentativa, in aprilie. Nu vreau sa povestesc, pentru ca nu e cazul. Au venit patru straini in Romania (…) au stat trei saptamani aici…ma rog, am scapat”, a sustinut al treilea om in stat, marti seara, la Antena 3, intrebat daca are „informatii ca s-ar pune la cale asasinarea”.

Intrebat daca respectivii au ajuns in preajma sa, raspunsul liderului PSD a fost afirmativ. „Suntem intr-un stat partial mafiot, statul paralel este o mafie”, a invocat Dragnea.

Presedintele formatiunii social-democrate a continuat prin a spune ca stie ca s-a cercetat cazul, insa nu a vrut sa dezvaluie cine ar fi in spatele acestei tentative de ucidere a sa. „Un om foarte celebru in lume”, a sustinut Dragnea. In clipa in care moderatoarea l-a intrebat daca se gandeste la Soros, liderul PSD a raspuns” nu, eu nu ma gandesc la el, el se gandeste la mine (…) nu stiu daca aici era asta, treaba asta”.

179 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger