Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea: Sunt suficiente argumente ca presedintele s-o accepte pe Viorica Dancila

Dragnea: Sunt suficiente argumente ca presedintele s-o accepte pe Viorica Dancila

Autor:

Dupa circa 25 de minute in care delegatia PSD-ALDE au fost fata in fata cu primul om in stat, in cadrul consultatilor de la Cotroceni, convocate de Klaus Iohannis ca urmare a demisiei lui Mihai Tudose, Liviu Dragnea a prezentat concluziile intrevedererii si convingerea ca sunt  “suficiente argumente ca presedintele s-o accepte pe doamna Viorica Dancila”.

 

consultari 350x153 Dragnea: Sunt suficiente argumente ca presedintele s o accepte pe Viorica Dancila“I-am prezentat presedintelui in mod oficial si direct propunerea noastra, in persoana doamnei Viorica Dancila, i-am prezentat si procedura prin care a fost desemnata ca propunere, in cadrul PSD”, a anuntat Dragnea, liderul PSD anuntand si faptul ca seful statului a fost anuntat ca ALDE sustine “in unanimitate” aceasta nominalizare.

Totodata, Dragnea a anuntat ca i-au prezentat presedintelui un tabel semnaturi ale parlamentarilor PSD –ALDE, “ca sa-l informam corect ca nu exista niciun fel de probleme in majoritatea parlamentara”.

Cat priveste reactia primului om in stat, seful PSD a anuntat ca “presedintele Romaniei a luat act de ceea ce i-am spus noi, ne-a transmis ca doreste sa nu se prelungeasca aceasta situatie si sa avem un Guvern cat mai repede. Va lua o decizie – nu stim daca astazi sau maine – dupa ce va asculta si celelalte partide si va analiza serios propunerea sau propunerile inainte de a lua o decizie”.

sursa foto: captura video Antena3    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!