AcasăNewsDragnea, stricat de Liviu Dragnea

Dragnea, stricat de Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, devotat partidului si lui insusi

Ceva se intampla cu marele lider. Lucrurile merg mai prost decat ii merg gandurile. Iar gandurile…, ma rog, hai sa nu intram in amanunte. Cand apare in fata camerelor, si de regula nu apare, trebuie alergat, da raspunsuri in dodii. Dragnea cel de acum nu mai seamana cu cel pe care il stiam. De principiu, a ramas la fel de „amfibiu si vascos”, ca sa il citez pe Razvan Boanchis, coleg si pamfletar de talent. Dar, mai nou, mi se pare ca Dragnea a capatat si o nuanta de cocleala pe care, inainte, nu i-o gaseai. Arata ca si cum ar fi fost stricat chiar de catre Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea devotat partidului si lui insusi

Marele lider  e tot mai greu de inteles. Paranteza. Cred ca, de fapt, corect ar fi doar „liderul marelui partid”. Am incheiat paranteza. Dragnea, deci, nu se mai regaseste in niciun cliseu cu care ne obisnuise. I-o fi facut careva ceva? Macar sa poarte o soseta pe dos.

Crezul de la Liturghia PSD

Nu stau acum sa enumar toate povestile de adormit copiii pe care nu rateaza ocazia sa le spuna. Trec si peste folclorul de televiziune cu ala raul, care vrea sa-l execute cam peste vreo luna. Numai ca, vorbind, majoritatea lui parlamentara s-a sesizat. Nu ca ar fi fost ordin, dar asa trebuie sa inteleaga lumea. Teoretic, lucrurile nu se pot rezolva decat intr-o comisie de ancheta de la Camera sau de la Senat. Asta o credem noi. Dragnea nu vrea orice comisie cu atributii in domeniu, nu, nu, el vrea neaparat o comisie speciala. Totul trebuie sa fie special, in cazul lui. Nu e treaba mea sa-i spun ca devine mai ridicol decat se accepta cu ingaduinta, dar, de atata special in care se scalda, a uitat de Programul de guvernare. Intre noi fie vorba, l-a uitat demult. Culmea este ca el era singurul care-l cunoastea mai bine decat Crezul. Si, sa ma ierte Constitutia si statutul partidului, nu era mare lucru de tinut minte acolo.

Baietica de la Guvern

Este foarte adevarat ca i-au mancat nervii baronii locali. Trebuia sa le satisfaca foamea continua, cu numiri in Guvern dintre cele mai abracadabrante. Ceva bun si pentru tara, Dragnea? Las-o pe aia cu fidelitatea si supusenia ministrilor. Asta e pentru tine. Eu ma amuz copios cand ma gandesc ca madam Dancila e atat de supusa incat e-n stare sa te sune ca sa te intrebe daca te poate suna. Guvernarea, altminteri, merge struna. Legea Salarizarii tocmai e pe cale sa scoata in strada inclusiv PSD. La Legea Pensiilor nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie. Mie mi se pare limpede, nu stiu de ce, insa, Olgutei Vasilescu i se tulbura si privirea, dar si ratiunea financiara cand e luata la intrebari. E asa de simplu, zau, mai ales ca e pe baza de „o sa”. Nu stiu de ce lumea e nervoasa ca au crescut salariile parlamentarilor. Si nu numai. Inca de pe vremea lui Ceausescu poporul o ducea bine prin reprezentanti. Pare ca ceva te-a stricat, Dragnea, din moment cei ai ajuns sa numesti purtator de cuvant la Guvern un absolvent al Universitatii Valahia – dracu’ a auzit de ea! – care a vrut sa fie barman, dar l-au respins pentru ca nu era fata si de aia s-a facut DJ si prezentator meteo. Nu da vina pe Dancila, ea face numai ce ii spui tu. Sau ti-ai soptit singur la ureche ca baietica ala e cel mai bun? Asta e tot din Programul de guvernare? Vezi cum te-ai stricat?

author avatar
Valentin Boeru
1.406 afisari

3 COMENTARII

  1. TREBUIE ANIHILATE CAT MAI URGENT CAILE SI MIJLOACELE PRIN CARE IDIOTI, RECHINII, TICALOSII, CURVELE, PERVERSII, TAMPITII, MAFIIOTII, TARADATORII, ETC AJUNG SA DETINA PARGHII ALE PUTERII STATULUI……………

  2. dar cum????????????????????? atatia lasi, si „pupi-curiestii”-de nu mai vezi o calitate la un om roman,

    unde sunteti mai oamnei buni, cum suportati asa ceva? si pana cand??

  3. CUM SLAVAM ROMANIA.
    HAIDUCIA IN RO ESTE ATAT DE MARE SI PROFUNDA INCAT TREBUIE SA INTERVINA O DECIZIE A NATO PRIN CARE SA SE DESEMNEZE UN PREMIER MILITAR . In democratia balcanica GRECIA SI TURCIA au avut perioade cand GUVERNELE lor au fost conduse de catre GENERALI MILITARI pentru a readuce in coordonate normale mersul istorie acestor state. Romania VA AVEA O DEMOCRATIE EUROPEANA si va pasi pe calea progresului general cind relatia actuala POLITICA = MAFIOTISM + IMORALITATE + INCOMPETENTA + GOLANIE + MARLANIE + AVARISM+ TRADARE va fi inlocuita cu POLITICA = MORALITATE + COMPETENTA + DARUIRE PENTRU SEMENI + NOBLETE + VOLUNTARIAT + PREVIZIUNE IN INTERES NATIONAL + PATRIOTISM si cind sfera politica ori sistemul politic va contine mai putina demagogie, dusmanie, rautate decat exista in prezent si va avea mult mai multa credibilitate si performanta, dar si oameni din randul ELITELOR, cu demnitate si de caracter.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger