AcasăNewsDragnea spune ca nu a discutat cu Klem despre Justitie

Dragnea spune ca nu a discutat cu Klem despre Justitie

Dupa ce a stat de vorba circa o ora, in jurul pranzului, cu ambasadorul Statelor Unite in Romania, al treilea om in stat a dat detalii despre agenda discutiilor de marti.

Concret, seful PSD a sustinut ca in principal s-au avut in vedere aspecte ce tin de latura economica a Parteneriatului Strategic, in speta de de investitii americane in Romania. „Am discutat despre dezvoltarea componentei economice a Parteneriatului Strategic. Eu sunt in continuare nemultumit ca in cadrul acestui Parteneriat Strategic cu SUA, foarte important, vital pentru Romania, este dezvoltata in ultimul an foarte bine componenta militara, si (…) de securitate nationala, ceea ce este foarte bine pentru noi (…), dar este foarte putin dezvoltata componenta economica (…). Din pacate in cadrul acestui parteneriat, Romania n-a castigat din punct de vedere economic atat cat ar fi putut sa castige, sunt alte tari care au castigat mai mult si componenta investitionala din partea companiilor americane”, a sustinut Dragnea, aflat la Parlament.

Intrebat daca s-a avut in vedere si subiectul Justitiei, raspunsul lui Dragnea a fost urmatorul: „nu, nu a fost pe agenda de discutii si vreau sa va spun ca si daca ar fi deschis acest subiect, as fi refuzat sa discut, probabil ca va referiti la discutia momentului, cu DNA-ul, atata timp cat eu si nici aceasta institutie (parlamentul-n.n.) nu este pe lantul decizional, nu avea ce sa discute cu mine”.

104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger