Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea si Teorodovici, discutii cu primarii de municipii

Dragnea si Teorodovici, discutii cu primarii de municipii

Autor:

Atat liderul PSD, cat si ministrul social-democrat al Finantelor sunt prezenti, miercuri, la sedinta Asociatiei Municipiilor din Romania, in cadrul careia vor avea loc discutii pe tema proiectului de buget pe anul in curs.

 

dragnea psd 350x219 Dragnea si Teorodovici, discutii cu primarii de municipii“Am venit sa ascult”, a declarat liderul PSD pana sa ajunga la intrevedere. Intrebat daca a venit si cu o solutie pentru nemultumirile primarilor, Dragnea a replicat scurt: “pai, intai sa le vad”.

E de mentionat faptul ca printre primarii prezenti la discutii se numara si Gabriela Firea. In ultimele zile, edilul Capitalei a sustinut in cateva randuri ca bugetul PMB ar urma sa scada cu 25 de procente.


1 Comentariu la Dragnea si Teorodovici, discutii cu primarii de municipii

  1. Paiata Nationala

    Multumim din inima partdului! Multumim Tovarasilor luminati si iluminati!
    Noi, clasa mucitoare, va asiguram tovarasi, ca nu vom precupeti nimic sa va asiguram luxul necesar, prin munca noastra de zi cu zi, si chiar mai mult! Dupa cum vedeti, ne lasam, cu mare drag, furati pentru bunastarea voastra si a intregului Partid conducator! Actualul Mare Conducator politic, se aseamana foarte mult cu Geniul Carpatilor (munti, nu tigari) care a faurit Romania Ciorditoare de azi, spaima Europei Unite! Amindoi tovarasii, fostul si actualul au in comun cazierul – amindoi au fost condamnati, Geniul cu patru clase din Carpati a zacut citiva ani la Doftana, chiar si bolnav, de ciuma rosie…Si totusi ii deosebeste ceva: Mustata, Cormoranii si Irinuca! Interlopi din toate tarile – uimiti-va!
    Ciudățel Toader și hoarda pesedistă – fara amnistie!
    Singura scapare – fuga din tara…fara milioane!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!