Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea si Tariceanu insista ca nu sunt tensiuni: avem o relatie de incredere

Dragnea si Tariceanu insista ca nu sunt tensiuni: avem o relatie de incredere

Autor:

Aflati la sedinte la Mamaia, liderii PSD si ALDE au iesit impreuna la declaratii, sambata la amiaza, tocmai pentru a nega orice speculatie aparuta pe marginea unei eventuale tensiuni la nivelul Coalitiei sau a liderilor celor doua formatiuni.

 

Tăriceanu Dragnea 720x480 Dragnea si Tariceanu insista ca nu sunt tensiuni: avem o relatie de incredereCalin Popescu Tariceanu a fost primul care a tinut sa puna lucrurile la punct legat de acest subiect. “Nu exista niciun fel de tensiune, din contra avem o relatie buna, de incredere (…) pe care ne bazam pentru ca avem decizii politice grele de luat in continuare”, a subliniat liderul ALDE.

La scurta vreme, si seful social-democratilor a transmis un mesaj similar. “Nu exista tensiuni in Coalitie. Nu vreau sa mai abordez subiectul asta niciodata”, a sustinut Liviu Dragnea, inainte sa adauge ca “relatia dintre mine si Calin Popescu Tariceanu este foarte solida, foarte sincera si foarte puternica si pe aceasta relatie se bazeaza (…) si sustinerea majoritatii parlamentare”.


1 Comentariu la Dragnea si Tariceanu insista ca nu sunt tensiuni: avem o relatie de incredere

  1. SOCRATE

    RO ESTE DE RASUL LUMII DEOARECE DOI STRIGOI, DOI DIAVOLI, DOI MALFORMATI, DOI RETARZI, DOI CRETINI VOR SA MODIFICE PENTRU ROMANII CARE NU SUNT SUB INFLUIENTA LEGILOR SPECIALE SI LEGILE NATURII, ALE LUI DUMNEZEU SI LEGEA GRAVITATILE PRIN INTERMEDIU LUI NEA CURELEA TUDOREL DOADER, ALTOR FARISEI SI CURELE DE TRANSMISIE.
    RO este intradevar O TARA de KKT.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!