AcasăNewsDragnea si oligarhul rus

Dragnea si oligarhul rus

Conform Alinei Mungiu, liderul PSD ar mai putea avea un dosar ”pe neve” la DNA

Alina Mungiu Pippidi confirma vehicularea, in mediile externe, a informatiei referitoare la existenta unei relasii apropiate intre Liviu Dragnea si un oligarh rus. Mai mult, Pippidi spune si ca informatia a fost plantata de Laura Codruta Kovesi.

Conform Alinei Mungiu liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> ar mai putea avea un dosar pe neve la DNA

Alina Mungiu Pippidi afirma ca, in calitate de expert anticoruptie, a fost intrebata daca subiectul ”este de notorietate publicain Romania – subiect aparut, conform aceleiasi doamne, dupa o prezentare a activitatii DNA facuta de Kovesi in strainatate, chiar daca ea personal nu a auzit-o niciodata pe fosta sefa a DNA vorbind in strainatate. ”Cum am fost uneori consultata daca sa fie invitata (Kovesi – n.r.) in anumite imprejurari, ca expert anticoruptie care lucrez sau am lucrat pentru ONU, COE, CE, etc., am primit in ultima luna si cereri de referinte pe subiectul daca este de notorietate publica in Romania ca Liviu Dragnea ar fi apropiat de un oligarh rus, intrucit acest lucru ar fi iesit la iveala in discutiile de dupa o prezentare a dnei Kovesi. La care am raspuns ca in spatiul public se discuta de apropierea lui Liviu Dragnea de rusi, dar ca nu am vazut nici o dovada plauzibila in acest sens”, a detaliat Mungiu Pippidi. Aceasta a lansat insa si posibilitatea ca la DNA sa existe un dosar legat de ”apropierea lui Dragnea de oligarhi rusi” din moment ce subiectul a aparut in timpul prezentarii activitatii DNA. ”Nu aveau de ce vorbi despre asta decat daca exista un dosar in acest sens”, a conchis Mungiu Pippidi.

author avatar
Simona Badulescu
887 afisari

4 COMENTARII

  1. Opinați că Alina Pippidi art trebui să se adreseze instituțiilor statului dacă consideră o astfel de chestiune o ilegalitae ?

  2. Opinați că dacă doamna Alina Pippidi ar informații ce se pot dovedi ulterior deosebit de importante în prevenirea unor evenimente ce ar putea dăuna societății și dumneaiei nu le prezintă instituțiilor statului cu artibuții de a interveni și combate eventualele ilegalități dumneaiei ar comite niște fapte sancționate de lege ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger