AcasăNewsDragnea si-a luat bichon cu botnita

Dragnea si-a luat bichon cu botnita

Codrin se vrea o bestie de caine, dar e doar un biet pudel

Cand ma uit la Codrin Stefanescu imi dau seama ca nu tot ce pare este, si nu tot ce este exista. Nu stiu cine a spus asta, nici nu ma intereseaza. Important este ca domnul Codrin, Codrin Stefanescu, om cu functie mare in partid, se lipeste de zicerea asta filosofica cam ca marca de scrisoare. El spune ca este secretar general adjunct al PSD. Asa o fi, de ce l-as contrazice? La ce mi-ar ajuta? Dar Vadim spunea ca este o „sluga hoata, lacom de avere, un paranoic cu accese de dementa”. Si pe Vadim de ce l-as contrazice?

Codrin se vrea o bestie de caine dar e doar un biet pudel

Inca nu am aflat ce scrie in fisa postului la Codrin Stefanescu. Nu imi dau seama ce trebuie sa faca el din postura de secretar general adjunct al PSD. Sunt convins ca nu se spune un cuvant despre imbarligari si combinatii politice. De fapt, cred ca partidele nici nu se ocupa cu asta. Ele au treaba doar cu fericirea oamenilor.

Imbarligator cu blana

Nu ma poate contrazice nimeni cand vorbesc despre fericirea oamenilor. Uite, pe unul dintre ei il cheama Liviu Dragnea. Este domnul acela care, daca nu il tine pe Codrin Stefanescu legat cu lesa de gardul PSD, nu se simte fericit. Mai nefericit o sa fie cand se va prabusi. Nu in sondaje, ci de tot. Prin oras, prin locurile unde lumea subtire mai schimba o impresie cu bataie lunga, de la politica si pana la afaceri, a inceput deja fereala de subiectul asta. Si nu pentru ca ar avea ceva cu personajul care e pe cale s-o ia la vale, dar, sa vezi coincidenta, pe acolo mai calca si Codrin. I s-a dus vestea de imbarligator, de raspandac de prostii. Se feresc toti de el, ca prea stie tot. Stie cand e bine sa deschida Dragnea gura, cand trebuie sa ia partidul o decizie cu privire la X sau Y, stie cum s-o apere pe ministresa Carmen Dan si tot asa. In fine, stie si cum sa-l dea jos pe Tudose, dar sa-i dezlege naibii, cineva, lesa, ca sa muste. Asa ca Dragnea n-ar trebui sa se mire cine il ajuta sa-si rupa gatul. Manat de bune intentii, desigur.

Curaj cu botnita pe bot

Altminteri, Codrin este singurul, cel putin dintre cei pe care-i cunosc eu, care poate debita un numar impresionant de ineptii si banalitati fara a putea fi oprit. Meseria lui e vorbitul la televizor. Ah, uitam, si curajul! A asteptat sa se mai duca un pic valvataia scandalului dintre premier si ministrul de Interne, ca imediat a scos nasul. Ca si in scandalul cu Grindeanu. Ca si in scandalul cu Ponta. Pai ce, pentru asta nu-ti trebuie curaj? Nu-ti trebuie curaj, bunaoara, sa te enervezi in lesa si sa latri la vant? Nu-ti trebuie curaj sa-l faci praf pe Ponta abia dupa ce asta a devenit nimeni in partid? Nu-ti trebuie curaj sa te repezi la gleznele lui Tudose cu botnita pe nas? Nu-ti trebuie curaj sa vorbesti, in interviuri, despre strategii pe care nu le stapanesti indeajuns? Ba da, dar sa-i scoata careva botnita si sa-l lase liber din lesa. Si sa-i dea si o sticla de whiskey inainte, ca intareste imaginatia. Atat de mult, incat isi sparge singur capul cand da in ea.

author avatar
Valentin Boeru
2.761 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cum puteți să-l comparați pe Codrin cu fața asta de șobolan jegos din canalizare cu un bichon ?. E o jignire la adresa cățelului de companie !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger