Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea si-a delegat atributiile din fruntea Camerei, pe durata vacantei parlamentare din ianuarie

Dragnea si-a delegat atributiile din fruntea Camerei, pe durata vacantei parlamentare din ianuarie

Autor:

In prima luna a anului ce bate la usa, adica in rastimpul in care parlamentarii sunt in vacanta, liderul social-democrat a decis sa il lase in locul sau, in postura de presedinte al Camerei Deputatilor, pe colegul Florin Iordache.

 

dragnea 12 350x218 Dragnea si a delegat atributiile din fruntea Camerei, pe durata vacantei parlamentare din ianuarieIn acest sens, si-a delegat deja atributiile ce ii revin in postura de al treilea om in stat catre vicepresedintele social-democrat al Camerei. In decizia semnata de catre Liviu Dragnea in cursul zilei de 28 decembrie si publicata in aceasta sambata, in Monitorul Oficial, se mentioneaza ca “pe durata vacantei parlamentare din luna ianuarie 2019, atributiile presedintelui Camerei Deputatilor vor fi exercitate de domnul deputat Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor.


4 comentarii to Dragnea si-a delegat atributiile din fruntea Camerei, pe durata vacantei parlamentare din ianuarie

 1. Anonymous

  Unde pleaca?

 2. AC bar

  Oriunde în lumea asta mare, e plin de romani!lăsați frustrările neplibatilor!

 3. Paracliseriu

  Mass-media informeaza ca in Romania tara apartinand UE si NATO mor anual peste 5.000 de bebelusi nou nascuti din cauza lipsei INCUBATOARELOR din maternitati . Aceasta lipsa morbida afecteaza devastator natalitatea poporului roman. De ce organele in drept nu se autosesizeaza lansand anchete penale in care sa fie implicati de la premier pana la ultimul angajat raspunzator din Ministerul Sanatatii ? DE CE ? Acest minister are alocati 8 miliarde euro . Oare nu sunt suficienti ? Observam ca actula ministra , dintr- o galerie de 29 de ministrii ai sanatatii perindati la sefia acestui minister VITAL pentru un popor , nu a rezolvat aceasta problema dar in schimb si- a facut operatii de infrumusetare din abundenta l CINE RASUNDE PENTRU ACESTE CRIME IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN ?

 4. Ionamariei

  Oare de ce institutiile statului s- au autosesizat pentru treaba cu semafoarele und nu a murit nimeni iar in cazul cu cei 5.000 de bebelusi morti ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!