AcasăNewsDragnea si-a ales nasii de cununie. I-a anuntat la mitingul de la...

Dragnea si-a ales nasii de cununie. I-a anuntat la mitingul de la Craiova

Evenimentul prilejuit de lansarea candidatilor PSD la europarlamentarele din luna mai a parut a fi prilejul ideal pentru ca Liviu Dragnea sa discute nu doar politica, ci si despre viitorul sau familial.

Nu de alta, dar dupa cum multi au remarcat, iubita sa, Irina, l-a insotit la mitingul de proportii organizat de social-democrati, vineri dupa-amiaza, la Craiova. Pe finalul discursului sustinut in fata miilor de participanti la evenimentul electoral, Dragnea a ales sa-l laude pe liderul PSD Dolj, Claudiu Manda, organizatorul mitingului si viitor europarlamentar. Despre care a spus ca e „un tanar care de-abia a inceput sa spuna ceva in politica romaneasca”, ci si pentru ca e „un om care mai are un merit -a convins-o pe Olguta sa se marite cu el!”.

Si daca tot a venit vorba de nunti, Dragnea le-a propus Olgutei Vasilescu si lui Claudiu Manda sa ii fie nasi de cununie, semn ca isi doreste sa-si intemeieze cat de curand o familie alaturi de mai tanara sa iubita. „Ii iubesc pe amandoi. Si daca cumva – sa nu se supere Irina, care e acolo – daca o sa ma lase astia in pace si o sa fie ce-o sa fie, aici in fata oltenilor ii rog sa ne fie nasi”, a marturisit liderul PSD.

Raspunsul viitorului nas nu s-a lasat asteptat prea mult. „Ii spun dlui presedinte Dragnea grabiti-va, ca suntem de acord!”, a replicat Manda de la microfonul instalat la tribuna amplasata pentru a gazdui discursurile social-democratilor veniti la manifestarea din Banie.

author avatar
Cristina Stefan
244 afisari

3 COMENTARII

  1. Exista probe din care reiese ca mafia lui Dragnel a fost refuzata de toti fostii detinuti politici autentici in frunte cu sefu actual de a sta langa fostii calai. Cei doi , care au primit bani , din care unul a facut puscarie pentru frauda, nu cadreaza cu iadul la care au fost supusi fostii detinuti politici cu peste 10 ani de teminta si cei 1 milion de roamni executati de regimul comunist. Efectiv fostii detinuti politici le – a dat cu flit colegilor lui Nicolice – Nikolschi intrebandu- i CLAR, de ce revolutionarii , care sunt o categorie de capuse creata de comunisti pentru a intari puterea regimului antiromanesc , au pensii si drepturi mai multe decat fostii detinuti politici care mai sunt sub 10.000 , revolutionarii FALSI fiind peste 50.000 .

    • Da, s-a tras 2.000.000 de gloante doar de Ilici. Probabil ca tragea ca in Masca tinea in maini sute de mitraliere. Fiecare cartus are o serie si un nr. Se stie pe seama asta tara producator militean gradat subofiter ofiter securist si cadru de partid criminal. Pe sama acelio serii si nr scoti criminalii cum scoti fisetu din birou. In ordine si cu totu… Deci estimarea mea e ca nu doar Ilici e raspunzator de crime la rev. Ci 2000×5 peste 10.000 de criminali inca liba pe strazi isi manca pensiile in jipu lor postcomunist mirosind a sange in dara poluanta istorica lasata in tromba vitezii capitaliste.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger