Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea se da la serviciile secrete

Dragnea se da la serviciile secrete

Autor:

Liderul PSD acuza serviciile ca ar fi implicate in depunerea, de catre Ludovic Orban, a plangerii penale impotriva premierului Viorica Dancila. Plangere care il viseaza, cu mai mai putine acuzatii insa, si pe Liviu Dragnea. 

 

dragnea 3 1 Dragnea se da la serviciile secrete

Plangerea facuta de Orban contra lui Dancila i-a stricat somnul lui Dragnea

Convins fiind ca asa stau lucrurile, Liviu Dragnea nu a ezitat sa intervina la miez de noapte intr-o emisiune TV, unde si-a facut publice opiniile. ”Serviciile nu sunt straine de acea plangere penala. Servicii romanesti, normal, pentru ca serviciile straine sunt doar acuzate. Eu am inteles ca cei trei cetateni (consultantii straini pomeniti de Ludovic Orban in plangere – n.r.), am citit intr-un ziar din Israel, intentioneaza sa-l dea in judecata pe dl Orban daca nu isi retrage acuzatiile la adresa lor”, a afirmat, in direct, Liviu Dragnea. Reamintim ca acesta a fost scutit de Orban de acuzatia de inalta tradare adusa lui Dancila, dar in schimb a fost reclamat de liderul PNL pe motiv de furnizare a unor informatii clasificate. Respectiv de faptul ca a vorbit public despre memorandumul referitor la mutarea ambasadei noastre din Israel desi documentul nu era destinat publicitatii. Revenind strict la problema amestecului serviciilor in demersul liderului liberal, trebuie amintit ca opinia generala este ca in spatele lui Orban se afla cineva. Cotroceniul – conform unora, Angela Merkel – conform altora, serviciile secrete – conform lui Dragnea. Sau o combinatie din toate aceste ”elemente”, posibil si altele necunoscute in prezent, dupa cum sustine o alta tabara. Oricum, de cand cu ”statul paralel” si ispravile sale stiute, este clar ca varianta implicarii serviciilor poate sta oricand in picioare.


6 comentarii to Dragnea se da la serviciile secrete

 1. CETATEANUL

  CATA MINTE POATE AVEA UN PUI DE MILITIAN SEF DE POST……?????

 2. Spanul

  Adevaru i ca serviciile s-au speriat de atunci incoa si tot fug ca sobolanii, orice om este frica.

 3. ??????

  Nici protocoalele SRI nu erau destinate publicității, că erau ale SRI ?Remarcați totuși că nu apărură protocoale ale MAI referitoare la colaborarea cu Parchetul General, DNA, Ministerul Justiției, ÎCCJ, SRI, etc. ?

 4. ??????

  Ăsta e mecanic, deci dacă e mecanic e priceput la sisteme ?

 5. ??????

  Considerați că i-ar putea modifica și barca doamnei Elena Udrea, ca să o susțină la președenție, că nu prea s-au văzut căpitani de barcă ?

 6. ??????

  Considerați că Liviu Dragnea este un mecanic bun sau unul mai puțin pregătit ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!