AcasăNewsDragnea sapa dupa Maior

Dragnea sapa dupa Maior

Liderul PSD este pe cale sa-l lase corigent pe fostul sau amic, ambasadorul George Maior

Liderul PSD vrea sa stie exact ce ”efecte pozitive” pentru tara a adus fiecare sef de misiune diplomatica. Asta in timp ce o pura coincidenta face ca George Maior sa fie ambasadorul nostru in SUA.

Liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> este pe cale sa l lase corigent pe fostul sau amic ambasadorul George Maior

Afirmatiile facute de Maior la Comisia SRI, cu o saptamana inainte de Congres, l-au scos literalmente din sarite pe Liviu Dragnea. Care nu a ezitat sa-l ameninte la randul lui pe Maior cu dezvaluiri din culisele politicii dambovitene. Spre surprinderea intregii asistente, audierea lui Dragnea la Comisie a fost refuzata chiar de parlamentarii pesedisti – ceea ce inseamna de fapt ca liderul PSD si-a schimbat din mers strategia. O strategie deslusita ieri, cand Dragnea a anuntat public ca asteapta ca ministrul de Externe, aldistul Teodor Melescanu, sa prezinte coalitiei ”o analiza din care sa intelegem si noi, cei din coalitie si prim ministrul, ce avantaje a adus statului roman fiecare sef de misiune diplomatica sau atasat comercial”. Si asta pentru ca Dragnea considera ca ”o politica externa care nu poate fi masurabila prin efectele pozitive pe care le aduce statului roman nu este o politica eficienta”. Altfel spus, Dragnea s-a decis sa-l caute la eficienta si rezultate pe Maior iar ulterior sa-l evalueze – operatiune in care sa nu uitam ca liderul PSD s-a specializat exersand pe guvernele Grindeanu si Tudose. Cum nu este greu de banuit ca sunt slabe sanse ca George Maior sa primeasca nota de trecere, cel mai probabil este ca Liviu Dragnea (sau umbra sa premierala, Vasilica Dancila) sa ceara rechemarea de la post a corigentului Maior. E drept ca solicitarea va ajunge pe biroul Cotroceniului, dar se stie deja si ca Dragnea a dobandit in ultimul timp rarul talent de a cadea la pace cu Klaus Iohannis.

author avatar
Simona Badulescu
700 afisari

3 COMENTARII

  1. Este CORECT ,ca fiecare diplomat sa fie EVALUAT ,pentru munca depusa !!…..daca aceasta este in binele poporului …CORECT sa fie mentinut,daca „l-a durut la basca „de popor ,atunci trebuie automat schimbat!…..cum s-a intamplat cu fostul ambasador SUA ,cand a „recrutat 140 000 de tineri in 2012 „pentru a fi invatati sa lupte cu statul ,dupa invatamintele fostei conduceri SUA ,care ….NU a mai castigat!…..si uite ca s-a creat HAOSUL!…lasati-NE nene ,ca stim si noi sa NE conducem singuri!….un pensionar

  2. Considerați că autoarea articolului ar ști sau nu știe cine numește și recheamă ambasadorii, de „scrie” un astfel de articol care mai este și publicat de redacție ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger