AcasăNewsDragnea s-a dezlantuit: Iohannis, panicat ca vede cum se destrama sistemul odios...

Dragnea s-a dezlantuit: Iohannis, panicat ca vede cum se destrama sistemul odios care l-a protejat /Este o reactie jalnica

Dupa ce zilele trecute primul om in stat vorbea despre „infractorul Dragnea” care „s-a cocotat in fruntea statului” si „progreseaza” domeniul fake news, liderul PSD a reactionat in termeni categorici, joi dupa-amiaza, de la Parlament.

Referitor la reactia de marti a presedintelui, Dragnea a facut afirmatii fara precedent. „Vedem un presedinte care e panicat pentru ca vede cum se destrama sistemul odios care l-a protejat si inca incearca sa-l protejeze (…) dl presedinte Iohannis vede cum se strange funia in jurul parului si incepe sa se gandeasca serios ca poate veni momentul cand trebuie sa dea socoteala la numeroasele ilegalitati pe care le-a savarsit in anii trecuti”, a sustinut presedintele Partidului Social Democrat.

Dragnea a continuat prin a spune ca liderul de la Cotroceni „a pus placa cu infractorul sau cu infractorii”, pe care a invocat ca a fost folosita si de catre fosta sefa a DNA-ului, Laura Codruta Kovesi.

In opinia lui Liviu Dragnea, replica presedintelui la continutul valizei aduse de seful PSD la Parlament zilele trecute -„documente reale, documente din dosarele instantelor de judecata, care l-au vizat si il vizeaza pe presedintele Iohannis, declaratii publice si chiar comunicate ale” Presedintiei -„este o reactie jalnica. Cum sa spui ca niste comunicate al Administratiei Prezidentiale, ale institutiei pe care le conduci sunt fake-uri?”.

285 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dragnea – liderul statului paralel chiar traieste intr-o realitate paralela. Omul e la un pas de bulau, cerseste pe la curtea constitutionala sa isi mai amane o luna doua procesul in timp ce Iohannis sta ca bosul in fotoliu, se disteaza in vacante si rade de el pt ca omul nu are nici un dosar si il doare in pix.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger