AcasăNewsDragnea risca sa se-ncurce in fuste

Dragnea risca sa se-ncurce in fuste

Liderul PSD si-a implinit doua vise: nu numai ca guverneaza, dar este si inconjurat de femei

Liviu Dragnea declara vara trecuta ca lui ii plac femeile. Cum afirmatia a fost facuta in fata femeilor social-democrate, acestea au luat-o de buna si ca sa-i faca o placere sefului au dat buzna langa el, in Guvern.

Liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> si a implinit doua vise nu numai ca guverneaza dar este si inconjurat de femei

Acum, nu se stie daca Dragnea se gandea, atunci cand a decretat ca ii plac femeile, exact la Viorica Dancila, Rovana Plumb, Rodica Nassar, Olguta Vasilescu, Ecaterina Andronescu, Carmen Dan si Gratiela Gavrilescu (toate aceste sapte doamne vor face parte din viitorul guvern, conform deja datelor cunoscute si a ultimelor informatii avansate pe surse), dar cu asta l-a daruit soarta si cu ele trebuie sa defileze de acum incolo. Iar daca s-a demonstrat ca Dragnea nu are mana buna la barbati, ramane de vazut daca liderul PSD se pricepe mai bine la partea femeiasca. Deocamdata, cert este ca invatatura populara avertizeaza ca acolo unde se strang multe muieri este loc si de multa cearta. Nu ca Guvernul ar fi mers uns pana acum, dar va fi interesant de vazut ce se va intampla in cazul aparitiei vreunui conflict intre amazoane. Pe banii alocati ministerelor la o rectificare bugetara, de exemplu, asta ca sa ramanem in zona strict profesionala. In plus, unii dintre ministrii cu fuste au si ambitii politice iar asta se poate solda cu intrigi bagate atat in Guvern cat si in PSD – unde unic jupan este in prezent Liviu Dragnea. De abia atunci se va vedea daca Dragnea nu va incepe sa-i regrete brusc pe Grindeanu si pe Tudose si daca va mai fi in stare sa declare public (si sincer) ca el iubeste femeile. Pe toate la gramada, indiferent de varsta, ambitii, caracter si functii.

author avatar
Simona Badulescu
650 afisari

2 COMENTARII

  1. Oferta excelenta in anul 2018. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: madalina.carabulea@yahoo.com

  2. BAI REPETENTUL NATIUNII ROMANE , PUI DE MILITIAN DERBEDEU din Teleorman , romani nu te-au votat pe tine ci o sigla. In ce tara FIE EA SI BANANIERA din lume cineva ca TINE poate ajunge la putere cu 25% din voturile electoratului (in care cei mai multi votanti sunt betivii senili curvele semidotii banditii etc).
    LEGISLATIA IN ROMANIA DUPA 1989 ESTE FACUTA DE BANDITI PENTRU HOTI, Cu cat ne departam de anul 1989 IMORALITATEA, NEDREPTATEA, HOTIA, TICALOSIA , MARLANIA , etc cresc exponential , dar si spiritul de revolta………….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger