Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea #Rezistă și se vede (P)

Dragnea #Rezistă și se vede (P)

Autor:

Liviu Dragnea este liderul de facto al României. Acest lucru este vizibil atât în România cât și în presa internațională. Fie că sunt favorabili sau ostili, media se referă la Dragnea folosind sintagma „cel mai puternic politician din România”.

 

dragnea 1 Dragnea #Rezistă și se vede (P)

Faptul că este considerat responsabil de tot ceea ce se petrece în ţară, bun sau rău, aparând glume că este vinovat chiar şi de tornada de la Călăraşi, demonstreazăl că Dragnea este, practic, liderul României pe care îl urmează, mărturisit sau nu, cea mai mare parte a populaţiei. Se poate spune că adversarii săi au greşit major atunci când au folosit ca pe un reproş ideea, de altfel corectă, că Dragnea este adevărata putere din spatele Guvernului şi iniţiatorul programului de guvernare. Pe măsură ce programul de guvernare a  generat creştere economică şi putere de cumpărare, șeful PSD a fost transformat din erou negativ în erou pozitiv. Discursul său despre patriotism în raport cu Uniunea Europeană şi cu forţele economice dominante, despre protejarea bogăţiilor şi a capitalului autohton, spunând că ţara a uitat să mai fie o patrie a atins o plajă foarte largă de români.

În mentalul colectiv, Dragnea a ieşit învingător la proba confruntării vorbelor cu faptele, anunţând, urmărind şi generând măsurile de protecţie socială şi de creştere a nivelului de trai. Câştigând zi de zi încrederea oamenilor, cu fiecare cuvântare, cu fiecare interviu, dar mai ales cu fiecare realizare concretă a Guvernului. În tot acest timp, liderul PSD a fost demonizat, atacat și amenințat fără să cedeze. Dragnea se transformă ușor ușor într-un personaj pe care nu-l placi dar căruia îi dai dreptate.

Pe 26 mai, la alegeri, românii vor avea de ales între o gargară frumoasă asezonată cu lideri europeni și sloganuri și un tip nu foarte simpatic, cu multe probleme dar care a livrat ce a promis în 2016.

 

 


7 comentarii to Dragnea #Rezistă și se vede (P)

 1. Petrov cel Chior

  E voi din livrare sariti pesde dosare.

 2. Anonymous

  Poula a livration

 3. Ion gură de aur

  Poula a livrat- o oamenilor știrbi pentru a o suge fără accidente

 4. Dacian Ciordosi

  Au un har sa faca din UE, tesla 🔨 ma si se-si fute una peste coaie eu unu as lesina…

 5. Dacian Ciordosi

  In stilu asta de la suspendare se ajunge la scoaterea din sociala

 6. :)

  Dacian Ciordosi, cred ca esti retardat. Am citit de 5 ori ambele mesaje si nimic.

 7. Criss

  Corect. Iti place sau nu, PSDragnea a marit pensiile si salariile pentru ca romanul de rand sa nu mai plece sa stearga fundurile strainilor, a plafonat preturile la gaze si energie ca baietii destepti (care anuntau majorari cu 40% pentru 2019) sa nu mai poata jegmani romanul de rand, a luptat pentru legea offshore pentru ca marii petrolisti sa nu mai suga moaca resursele tarii, lupta pentru produsele autohtone, pentru eliminarea produselor de import toxice, a luptat si lupta pentru dreptate pana la capat, cu toate oprelistile venite din opozitie, de la ong-uri , de la marii kkti din UE etc. Dragnea chiar #rezista


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!