AcasăNewsDragnea, replica dura: Sunt ingrijorat sa vad ambasadori care-si permit sa ne...

Dragnea, replica dura: Sunt ingrijorat sa vad ambasadori care-si permit sa ne interzica o dezbatere

Desi nu a fost primul care a reactionat fata de opinia exprimata dinspre Ambasada SUA, pe fondul propunerilor de modificare a Legilor justitiei, Liviu Dragnea a avut una dintre cele mai categorice puncte de vedere fata de mesajul in cauza.

Fara sa faca o nominalizare, desi a fost cat se poate de clar pentru toata lumea la cine anume se refera, al treilea om in stat a replicat pe un ton categoric, cu trimitere la mesajul venit, recent, dinspre reprezentanta diplomatica in fruntea careia se afla Klemm, si in care se manifesta „ingrijorarea pentru independenta sistemului judiciar”, cu referire la propunerile facute publice dinspre Ministerul Justitiei. „Si eu sunt ingrijorat cand vad niste ambasadori in Romania care-si permit sa ne interzica si dreptul de a incepe o dezbatere. Urmeaza sa ni se interzica dreptul de a gandi”, a subliniat Dragnea.

Seful PSD a afirmat, o data in plus, faptul ca o decizie finala in privinta modificarilor Legilor justitiei o va lua Parlamentul, „dupa o dezbatere serioasa”. „Si eu sunt ingrijorat de faptul ca procurorii au inceput sa certe judecatorii”, a mai punctat Liviu Dragnea.

245 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger