Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea, replica dura: Sunt ingrijorat sa vad ambasadori care-si permit sa ne interzica o dezbatere

Dragnea, replica dura: Sunt ingrijorat sa vad ambasadori care-si permit sa ne interzica o dezbatere

Autor:

Desi nu a fost primul care a reactionat fata de opinia exprimata dinspre Ambasada SUA, pe fondul propunerilor de modificare a Legilor justitiei, Liviu Dragnea a avut una dintre cele mai categorice puncte de vedere fata de mesajul in cauza.

 

13319846 1075077195904360 8190794944320414258 n dragnea 720x488 Dragnea, replica dura: Sunt ingrijorat sa vad ambasadori care si permit sa ne interzica o dezbatereFara sa faca o nominalizare, desi a fost cat se poate de clar pentru toata lumea la cine anume se refera, al treilea om in stat a replicat pe un ton categoric, cu trimitere la mesajul venit, recent, dinspre reprezentanta diplomatica in fruntea careia se afla Klemm, si in care se manifesta “ingrijorarea pentru independenta sistemului judiciar”, cu referire la propunerile facute publice dinspre Ministerul Justitiei. “Si eu sunt ingrijorat cand vad niste ambasadori in Romania care-si permit sa ne interzica si dreptul de a incepe o dezbatere. Urmeaza sa ni se interzica dreptul de a gandi”, a subliniat Dragnea.

Seful PSD a afirmat, o data in plus, faptul ca o decizie finala in privinta modificarilor Legilor justitiei o va lua Parlamentul, “dupa o dezbatere serioasa”. “Si eu sunt ingrijorat de faptul ca procurorii au inceput sa certe judecatorii”, a mai punctat Liviu Dragnea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!