Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea, reactie la spusele lui Iohannis

Dragnea, reactie la spusele lui Iohannis

Autor:

Pana sa ajunga in Kiseleff, la sedinta Comitetului Executiv, dupa o discutie de ultim moment cu premierul, avuta la sediul din Baneasa al PSD-ului, Liviu Dragnea a fost intrebat cum vede una dintre declaratiile facute, in cursul zilei, de catre seful statului.

 

rasp 1 350x216 Dragnea, reactie la spusele lui IohannisMai exact la cea conform careia, daca si acets Executiv ar cadea, ar ajunge sa se intrebe daca PSD-ul mai poate guverna. “Aoleu!” – asta a fost reactia liderului PSD, inainte de a urca in masina care l-a dus la sedinta conducerii formatiunii, convocata tocmai dupa declaratiile premierului privind o “miniremaniere” care ar viza cinci ministri din actualul Cabinet, unul dintre ei de la ALDE.

“Trebuie sa fim foarte seriosi aici, daca si acest Guvern ar cadea, atunci cu siguranta ar trebui sa-mi pun intrebarea, la modul extrem de serios, daca PSD-ul ar mai avea capacitatea sa guverneze. Deocamdata nu suntem in aceasta situatie”, puncta, in jurul pranzului, primul om in stat, aflat la Craiova.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!