Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea, reactie la scrisoarea lui Timmermans: Asta e principala problema

Dragnea, reactie la scrisoarea lui Timmermans: Asta e principala problema

Autor:

Liderul social-democrat, al treilea om in stat, a facut cateva comentarii pe marginea scrisorii venite dinspre prim-vicepresedintele Comisiei Europene, la care urmeaza sa se formuleze un raspuns oficial.

 

dragnea 2 Dragnea, reactie la scrisoarea lui Timmermans: Asta e principala problema“Nu exista in legea adoptata de Parlament niciun articol neconstitutional, nicio virgula care sa fie diferite de principiile din tarile respective (…) eu ce am vazut la Iohannis tipand am vazut venind de la Bruxelles incoace. Nu o data, nu de doua ori, de “n” ori. Asta e principala problema”, a reactionat Dragnea, seara trecuta, la Antena 3, fata de documentul venit de la oficialul european, in care se avertiza asupra riscului de a fi activat articolul 7 la adresa Romaniei, care sa inlocuiasca MCV-ul.


1 Comentariu la Dragnea, reactie la scrisoarea lui Timmermans: Asta e principala problema

  1. Anonymous

    Exprimare la Antena 3 despre Mazare: e o nebuloasa . Romanii stiu sigur un lucru: Mazare a furat banii romanilor si s – a dus sa investeasca in Madagascar. Cum este posibil ca un hot sa fure ca in codru si sa nu faca puscarie , ba mai mult , Antema 3 , CIUMA ROSIE se enerveaza ca un hot ca Mazare a introdus la ONU, auzi ce obraznicie comunista neschimbata de 72 de ani, o cerere de refugiat politic . JOS COMUNISMUL . CIUMA ROSIE . JOS CORUPTIA . Atentie!!!!!! Aceasta hartie de sters la cur de ziar a inventat alta exprimare pentru a nu publica ce scriu romanii. Ei spun asa : vreti prea repede sa postati . Si suntem o tara europeana . Dar condusa de animale rusesti fara creier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!