AcasăNewsDragnea, reactie de ultim moment: ma delimitez total de ce a spus...

Dragnea, reactie de ultim moment: ma delimitez total de ce a spus Ilan Laufer

Pana sa inceapa sedinta Comitetului Executiv al PSD-ului, Liviu Dragnea a primit mai multe intrebari despre recent exprimata pozitie a candidatului pe care social-democratii il sustinusera pentru sefia Ministerului Dezvoltarii.

„Ma delimitez total de ce a spus Ilan Laufer”, a tinut sa spuna Dragnea, inaintea CEx-ului.

Sedinta conducerii pesediste, programata pentru miercuri la ora 17, a fost convocata tocmai pentru ca social-democratii sa se puna de acord asupra propunerilor pentru portofoliile in cazul carora Klaus Iohannis a refuzat nominalizarile ministeriale, intre varianta respinsa numarandu-se si preluarea, de catre Ilan Laufer, a sefiei Transporturilor.

Reactionand, seara trecuta, pe marginea refuzului comunicat de catre presedinte, Laufer a facut acuzatii dure la adresa sefului statului. „Refuzul presedintelui Iohannis in ceea ce ma priveste este un nou act de antisemitism”, a tinut sa spuna Ilan Laufer, inainte de a anunta ca se va adresa Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii.

author avatar
Cristina Stefan
190 afisari

2 COMENTARII

  1. Jidanii ăștia cand ai fti în gura zice ca ești antisemit când nu-i maifuti în gura apai iar i rău că zice ca ești antisemit dacă stai cuminte iar i rău că zice ca dacă nici nu nici da ai rezerve antisemite. Nici nu ști cum i mai bine.

  2. Conducatorul de paie al psd da inapoi ca de obicei. Ce sa-i faci frica e mare, tremura chilotii .. De unde mai ieri era mare zmeu in lupta cu statul paralel acum a ajus caterinca tuturor de prin psd.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger