AcasăNewsDragnea, razboi total!

Dragnea, razboi total!

Liderul PSD a renunta la falsa bonomie si a pus mana pe bazooka

Dupa ce s-a proptit bine in saua PSD-ului, implicit a Puterii, Liviu Dragnea pune mitraliera pe toti adversarii fie ei de la Opozitie, Presedintie, BNR sau chiar din sanul guvernarii. 

Liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> a renunta la falsa bonomie si a pus mana pe bazooka

Primul pus la index a fost guvernatorul BNR Mugur Isarescu. Care, audiat de parlamentari, a pus cresterea inflatiei pe seama unor ”socuri adverse atat interne cat si externe” – socurile interne fiind, evident, rezultatul politicilor fiscale si salariile impuse de guvernarea PSD. Pus sa comenteze, Dragnea a decretat scurt ca nu are de gand sa discute ”deocamdata” cu Isarescu si ca ”este dispus” sa faca acest lucru doar dupa ce ”va avea timp” sa studieze scrisoarea pe care Isarescu i-a trimis-o miercuri seara. O discutie intre cei doi este insa inutila din moment ce liderul PSD l-a etichetat deja drept ”persona non grata” pe Isarescu, o dovada in acest sens fiind si boicotarea audierii sefului BNR la Comisia Economica de catre parlamentarii pesedisti. Un boicot negat insa de Dragnea, care a pus absenta pesedistilor de la audieri pe seama ”rezervelor” pe care acestia le au fata de guvernatorul BNR .

Ministrii fac ce li se cere sau zboara

Nici ministrii condusi de marioneta Viorica Dancila nu au fost iertati. Este vorba despre cei care se impotrivesc descentralizarii, motiv pentru care Dragnea i-a amenintat cu demiterea: ”Cand au acceptat sa fie ministri si-au asumat tot programul de guvernare, unde la loc de cinste este si descentralizarea. Or sustin in continuare programul de guvernare pe care l-au asumat si dau drumul la descentralizarea sectoriala pe fiecare minister pe care il conduc, or nu mai pot sta in Guvern. Asta nu este un guvern alandala”. Cinic, Dragnea a precizat si ca discutia in care se vor lamuri apele in care se scalda actualii ministri va fi una ”foarte deschisa si vesela”.

Iohannis si Opozitia, obligati sa inghita legile Justitiei si Codurile penale ”made in PSD”

Dragnea a iesit cu un mesaj transant pentru toti adversarii sai: legile Justitiei si Codurile penale vor fi adoptate in forma dorita de actuala putere. Partidele din Opozitie sustin degeaba ”statul paralel si continuarea abuzurilor si a lumii tenebrelor” ca tot degeaba reclama intr-una la CCR, noile legi sunt ”normale” si vor intra in vigoare si asa se va intampla si cu modificarile care vor fi aduse Codurilor penale – sustine Dragnea.  ”Nu a contat ce a iesit la iveala de la Ploiesti. Sunt aceleasi practici si la Bucuresti. E un proces pe care <<statul paralel>> nu-l mai poate opri”, a decretat razboinic Dragnea, nu inainte de a-l avertiza pe Klaus Iohannis ca este cu ochii si pe el: ”Vedem daca si presedintele le promulga”.

author avatar
Simona Badulescu
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger