AcasăNewsDragnea, dupa CEx-ul cu excluderi: PSD nu este un partid de maimute

Dragnea, dupa CEx-ul cu excluderi: PSD nu este un partid de maimute

Vorbind despre deciziile luate luni in cadrul Comitetului Executiv National, Liviu Dragnea a facut referire la una dintre declaratiile din cadrul inregistrarilor cu Adrian Tutuianu aparute in spatiul public.

„Pentru mine nu a fost o zi placuta astazi, PSD nu este un partid de maimute, cum a spus dl Tutuianu, este un partid cu oameni cu o personalitate foarte puternica (…) membrii din CExN nu pot fi convinsi sau constransi sa voteze intr-un anume fel. Deci nu a fost doar o problema a mea cu Marian Neacsu sau cu Adrian Tutuianu”, a tinut sa sublinieze Dragnea.

„Cred ca a fost o masura necesara si o spun cu tot regretul, stiu ca sunt amandoi suparati”, a mai punctat liderul PSD cu referire la votul dat in sedinta de luni, in care s-a decis excluderea din PSD a vicepresedintelui si liderul Organizatiei Dambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general, Marian Neacsu.

194 afisari

2 COMENTARII

  1. GESTUL PUIULUI DE MILITIAN REPETENT, ORDINAR DEMONSTREAZA CATA LIPSA DE CARACTER, TICALOSIE, OBRAZNICIE , MAGARIE, GOLANIE, ETC ARE ACEST ECSCROC IN CONDUITA LUI DE DERBEDEU ORDINAR . Pana sa fie inchis pentru nenorocirile comise trebuie sa fie cazat la un ospiciu de nebuni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger