Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea, dupa CEx-ul cu excluderi: PSD nu este un partid de maimute

Dragnea, dupa CEx-ul cu excluderi: PSD nu este un partid de maimute

Autor:

Vorbind despre deciziile luate luni in cadrul Comitetului Executiv National, Liviu Dragnea a facut referire la una dintre declaratiile din cadrul inregistrarilor cu Adrian Tutuianu aparute in spatiul public.

 

dragnea 11 Dragnea, dupa CEx ul cu excluderi: PSD nu este un partid de maimute“Pentru mine nu a fost o zi placuta astazi, PSD nu este un partid de maimute, cum a spus dl Tutuianu, este un partid cu oameni cu o personalitate foarte puternica (…) membrii din CExN nu pot fi convinsi sau constransi sa voteze intr-un anume fel. Deci nu a fost doar o problema a mea cu Marian Neacsu sau cu Adrian Tutuianu”, a tinut sa sublinieze Dragnea.

“Cred ca a fost o masura necesara si o spun cu tot regretul, stiu ca sunt amandoi suparati”, a mai punctat liderul PSD cu referire la votul dat in sedinta de luni, in care s-a decis excluderea din PSD a vicepresedintelui si liderul Organizatiei Dambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general, Marian Neacsu.


2 comentarii to Dragnea, dupa CEx-ul cu excluderi: PSD nu este un partid de maimute

  1. TILICA

    GESTUL PUIULUI DE MILITIAN REPETENT, ORDINAR DEMONSTREAZA CATA LIPSA DE CARACTER, TICALOSIE, OBRAZNICIE , MAGARIE, GOLANIE, ETC ARE ACEST ECSCROC IN CONDUITA LUI DE DERBEDEU ORDINAR . Pana sa fie inchis pentru nenorocirile comise trebuie sa fie cazat la un ospiciu de nebuni.

  2. Anonymous

    Nu este un partid de maimute. Este un partid condus de o maimuta. O maimuta dementa !


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!