AcasăNewsDragnea propune ca PSD sa aiba 16 vicepresedinti, 8 femei si 8...

Dragnea propune ca PSD sa aiba 16 vicepresedinti, 8 femei si 8 barbati

Pana sa inceapa sedinta Comitetului Executiv National, in care sa se stabileasca o serie de chestiuni ce tin de apropiatul Congres la de la finele acestei saptamani, Liviu Dragnea a adus in discutie o posibila schimbare, la nivelul conducerii PSD.

Si anume varianta ca in Partidul Social Democrat sa existe cate doi vicepresedinti -un barbat si o femeie – pe fiecare regiune. „Daca vom gasi o modalitate, o forma prin care structura Biroului Politic National sa fie altfel realizata, atunci voi sustine organizarea de alegeri. Si organizarea de alegeri la Congres are, din propunerea mea, doua obiective principale – sa fie o repartizare completa si echilibrata a conducerii PSD in toata tara si pentru asta propunerea este sa fie 16 vicepresedinti, cate doi pe fiecare regiune. Si al doilea obiectiv – sa incepem sa realizam paritatea in partid (…) sa fie opt vicepresedinti barbati, opt vicepresedinti femei. Si fiecare regiune sa-si aleaga vicepresedintele barbat, vicepresedintele femeie”, a explicat seful PSD, luni, inaintea CEx-ului National.

137 afisari

1 COMENTARIU

  1. INCOMPETENTA CRASA, DEMAGOGIA EXACERBATA SI MAFIOTISMUL MANIFESTAT CU CRUZIME AU CONDUS LA DECREDIBILIZAREA TOTALA A CLASEI POLITICE POSTCOMUNISM.
    ACTIUNEA DE ANVERGURA mediatico-judiciară a operațiilor MANI PULITE din ROMANIA a fost declansata de catre cei care au lansat TEORIA STATULUI PARALEL existent in tara noastra si va continua pana la SCHIMBAREA IN TOATALITATE A CLASEI POLITICE MAFIOTIZATE formata in ultimii 28 de ani din grupari infractionale de crima organizata. Ancheta ESTE deschisă împotriva corupției, în special din rândul oamenilor politici, care in ultima instanta nu au mai acceptat nu sa fie TRANSPARENTI sau de BUNA CREDINTA, etc , ci nici SPP-ul ori Jandarmeria Romana sa le fie aproape , sa-i apere. AU REFUZAT SI LOCUINTELE DE LA RAPPS stau unde vor muschii lor ( CAPII MAFIEI) pt a nu fi monitorizati.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger