AcasăNewsDragnea, proiect de lege privind interzicerea exportului de bușteni

Dragnea, proiect de lege privind interzicerea exportului de bușteni

La protest au fost chemati doar "patriotii adevarati". In jur de 40-50 au si raspuns initiativei

Așa cum a anunțat săptămâna trecută, Liviu Dragnea a depus astăzi proiectul de lege care prevede interzicerea exportului de buşteni din România, astfel încât lemnul să se prelucreze la noi în țară.

“Programul de prelucrare a produselor este un domeniu unde am început deja să stimulăm şi de anul viitor vom aloca fonduri mai multe.
Cine vrea să exporte, să exporte lemn prelucrat pentru ca plusvaloarea să rămână în România. S-au trezit unii după ani de zile în care s-au făcut că nu văd, nu aud nimic despre mafia din acest domeniu să vorbească și să ne dea lecții. Ce au făcut ei pentru a stopa acest export? În afară de faptul ca i-au susținut pe unii care au exportat masiv? S-au trezit brusc din somn şi au început să vadă ce e în România. În ultimii doi ani a crescut în România capacitatea de a prelucra produsele și atunci noi venim cu măsurile necesare pentru a sprijinii și acest domeniu, pentru că România merită mai mult! “, a scris liderul PSD pe Facebook.

 

144 afisari

3 COMENTARII

  1. EXPORTUL BUSTENILOR FURATI DIN ROMANIA, SI NU NUMAI, TIMP DE 30 DE ANI REFLECTA CA DE FAPT NU EXISTA PENTRU TARA NICI O STRATEGIE NATIONALA DE DEZVOLTARE CI EXISTA NUMAI DE DISTRUGERE NATIONALA………..

  2. De ce in Austria fondul forestier e considerat rezervație protejata de lege si toti austriecii se indreapta spre noi. Inca de acum 5 ani printul Cearli a tras un semnal de alarma sa nu patim ca Scotia unde s-a taiat tot iar acum sunt doar niste dealuri. Dupa 5 ani aude si Dracnia alarma in prag electoral…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger