AcasăNewsDragnea, prima reactie dupa condamnare/ Anunta ca ramane in fruntea PSD. Ce...

Dragnea, prima reactie dupa condamnare/ Anunta ca ramane in fruntea PSD. Ce a mai declarat

Liderul PSD, obligat sa stea ca pe jar pina la sfarsitul lunii. Atunci va anunta ICCJ sentinta in procesul lui

Dupa ce, vreme de mai multe ore, in biroul lui Liviu Dragnea de la Parlament mai-marii PSD-ului au analizat situatia dupa condamnarea dispusa joi in prima instanta in cazul liderului social-democrat -rastimp in care, pe surse, s-au vehiculat diverse variante si ipoteze- numarul 1 in cadrul formatiunii pesediste a iesit la declaratii, flancat de un numar foarte mare de colegi.

„Mi-am dat seama ca acel miting va contribui la condamnarea mea”, a  sustinut Dragnea in declaratia de presa de dupa CExN

Si a anuntat ca nu va demisiona nici din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, care ii confera, practic, postura de al treilea om in stat, si nici de la varful Partidului Social Democrat, avand sustinerea formatiunii. Aspect confirmat atat in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, de vineri dupa-amiaza, cat si anterior, la nivel declarativ, de mai multe voci cunoscute din tabara PSD, inclusiv a premierului Dancila, numarul 2 in structura de conducere a Partidului Social Democrat.

„A trebuit sa fie condamnati 9 oameni ca sa se justifice si condamnarea mea”

In prima faza, Dragnea a adus in discutie condamnarea primita in dosarul „DGASPC Teleorman”. „Am fost tarat in acest dosar pe baza a doua declaratii – din partea a doua doamne, inculpate in dosar”, a afirmat in prima faza seful PSD, inainte de a sustine ca „ieri am asistat la o executie in masa, a trebuit sa fie condamnati 9 oameni ca sa se justifice si condamnarea mea”, dar si ca a existat o opinie separata a unui magistrat din completul de trei. „Si un judecator care a rezistat a facut opinie separata, care ma vedea si ma vede si acum nevinovat”, a tinut sa puncteze Dragnea.

Revenind, insa, la sedinta de vineri a conducerii PSD, incheiata dupa ora 19, liderul social-democrat a subliniat ca si-a pus ambele mandate „pe masa” – si pe cel de presedinte al Camerei, si de lider PSD – si ca ai sai colegi social-democrati i-ar fi cerut „in unanimitate” sa nu aiba o „abordare personala a acestei situatii, pentru ca mai importante decat mine sunt (…) stabilitatea tarii (..) guvernarii (…) stabilitatea partidului” si ca pesedistii ar fi spus ca „riscul este urias (…) ca PSD sa se destructureze”.

<<‘Statul paralel’ va fi zdrobit>>

Drept urmare, dupa toate aceste discutii din sedinta conducerii PSD, Liviu Dragnea a anuntat ca va ramane in fruntea formatiunii pe care o conduce de peste doi ani. „Am de gand sa merg pana la capat (…) le-am spus ca obiectivele mele raman aceleasi – programul de guvernare sa fie pus in practica si va fi pus, iar ‘statul paralel’, asa cum il numim noi, sa fie zdrobit- si va fi zdrobit (…) decizia mea este foarte ferma: raman la conducerea PSD pentru a duce toate aceste lucruri pana la capat si le voi duce, raman si in conducerea majoritatii parlamentare (…) nu va trece motiunea de cenzura”, a mai declarat presedintele formatiunii social-democrate.

664 afisari

3 COMENTARII

  1. Statul paralel esti tu, dobitocule, hot imputit! Tu, care ai furat si ai smcherit permanent de la stat, un repetent ajuns al treilea om in stat! Tu si aliatii tai, printre care fufa din Moldova ajunsa primar al capitalei, ale carei realizari se pot rezuma la: o ploaie de un sfert de ora provoaca inundatii in Bucuresti! Fir-ati ai dracu’ de neobolsevici stalinisti!

  2. Parerea mea e ca acele multe condamnări dar si contopirea arata ca de Centenar sau Sf Craciun?, Dracnea o sa parleasca sorici nu la K1 sau K2 ci la Jilava cu Sova, Nuti si Bica, asta daca nu fuge in Costa Rica. DA il salveaza el ielita Bibi vine Bibi cu helicopteru si il salveaza il duce pe golan.

  3. Deci draca pezdeule. Ai o vara sa te gandesti la toamna ca intri in iarna muci fara teleomeltean la Cotro insangerat de Centenar cu teleomeltence plangand in batic si evident fara chef de condus Uie ce dracu mai vor si uieni astia a naibi de japoneji ne obosesc atata cand noi de la Primaria tarii la camera avem treaba pana in 20 20. Pana la capat si de la capat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger