AcasăNewsDragnea, prima reactie dupa ce Iohannis a cerut demisia premierului Dancila

Dragnea, prima reactie dupa ce Iohannis a cerut demisia premierului Dancila

Facem Guvernul, nicio problema. Dar cu ce-l umplem?

Din fata Directiei Nationale Anticoruptie, seful PSD a facut si un prim comentariu pe marginea solicitarii publice exprimate, de la Cotroceni, cu aproape sase ore inainte, de catre seful statului, care i-a cerut demisia premierului.

Dupa scurta vizita la DNA, Liviu Dragnea a raspuns mai multor intrebari din partea presei. Una dintre ele a vizat, dupa cum era de asteptat, declaratia lui Klaus Iohannis.

Liderul PSD considera ca Viorica Dancila „nu are de ce sa-si dea demisia si are suportul nostru in continuare” si ca premierul „are treaba la Guvern”.

In alta ordine de idei, Dragnea a demontat o alta declaratie a sefului statului, de aceasta data facuta in cursul zilei de joi, referitor la vizita pe care presedintele Camerei Deputatilor a facut-o, recent, in Israel. „N-a fost niciun fel de secretomanie (…) n-a fost nimic ascuns, a fost solicitare in Biroul Permanent al Camerei, s-a aprobat, in urma invitatiei oficiale din partea prim-ministrului israelian (…) am dat si comunicat despre intalnire”, a sustinut al treilea om in stat.

author avatar
Cristina Stefan
612 afisari

6 COMENTARII

  1. Oare stapanii coloniei si ai Mutalakului i-au tras presul de sub picioare acestuia pe care era scris al doilea mandat de se poarte Mutalakul asa de haotic si imprevizibil,pas cu pas pe araturi ba uscate,ba mocirloase?.Daca va continua tot asa pas cu bas va ajunge pe culmile absolutului integrat si acolo il va lua vertijul,vartejul si-l va urca in stratosfera penibilului.

  2. Apoi nu se intelege ei intre ei cum s-ar intelege cu alti. Apoi de ce nu isi ia pezdeul consilieri priceputi? Totul incepe de la asta dupa 4 luni Premiera nu face fata si o sa intram in anticipate nu poti schimba premierii ca sosetele.

  3. Ați remarcat totuși că guvernarea PSD-ALDE s-a împrumutat ceva mai mult pentru a munci ceva mai mult, pentru a realiza și obiectivele de guvernare și să restituie și împrumuturile ?

  4. Israel e un stat hibrid eu nu-l recunosc precum nu recunosc Kosovo, alt stat hibrid. Israelian e mult spus si se refera la acei oameni ce L-au vazut pe Dumnezeu si stateau in orasul sfant se cheama Ierusalim sau Cetatea lui David. Dupa ceau omorat pe Fiul Domnului nu au mai avut profet, Dultimulumnezeu mahnit, ultimul fiind Sf Ioan Botezatorul din Iordan. Asa se implineste ca in 3 zile, timpul se comprima dupa 300 de ani cum spunea Iisus, cetatea a luat foc in zeci de randuri nici templierii nu au putut apara cetatea fiind ocupati si distrusi de Saladin apoi de marele imp. Otoman. Maresalul le-a promis sa mearga in Palestina dar sa fie pasnici nu sa omoare palestinieni cum au omorat ieri in fasie. Ex maresalului a fost luat de masonii englezi ce au mutat pe evreii euro in coloniile palestiniene britanice de-a valma fara conduita si granite. PRESEDINTELE ROSVELT DAR SI Armata rosie s, au opus pt ca spuneau nu poti aduce 2 in 1.Despre Ierusalim e f greu ca Dumnezeu sa-i primeasca doar daca cei adusi din europa au stramosi in cetate de un spirit cristal sa poata incapea si conduce fara varsare de sange. Deci ei trebuie sa aibe acordul lui Dumnezeu nu a Sua a Guatemala sau teleomeltenilor… Ei trebuie sa recunoasca pe Fiul Domnului primul lor ambasador, altfel vor fi iar izgoniti, azi maine in 3 zile 300 de ani cat a trebuit sa apara creștinismul.

  5. In momentul in care toti absolut toti din cetate vor crede asta, I vor vedea din nou pe Dumnezeu. Nu exista alta cale alt cuvant alt adevar alta metoda de a pune mana pe cetate decat minciuna.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger