AcasăNewsDragnea: Porcii, mai importanti decat bancile

Dragnea: Porcii, mai importanti decat bancile

Liderul PSD da un bobarnac peste nasul procurorilor care ancheteaza ferma de porci detinuta de fiul sau

Liderul PSD indeamna institutiile statului – care in prezent sunt preocupate de ”chestiuni mult mai importante”, respectiv puricarea fermelor de porci – sa se ocupe si de bancile care nu reusesc sa faca profit, implicit nu-si platesc impozitele.

Liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> da un bobarnac peste nasul procurorilor care ancheteaza ferma de porci detinuta de fiul sau

Suspectand mai multe banci ca isi cosmetizeaza anual bilanturile, evitand astfel sa-si plateasca impozitele, premierul Tudose a trimis ANAF-ul la doua dintre ele. Ba chiar a anuntat ca este gata sa-i avertizeze pe romani ca ”nu e safe” sa-si tina economiile la bancile in cauza din moment ce logic este ca acestea sa riste falimentul din moment ce nu au reusit sa aiba profit in ultimii doi – trei ani. Tonul ironic al premierului a fost preluat si de Liviu Dragnea, care l-a folosit insa la adresa institutiilor de stat, pe care liderul PSD le ia peste picior din cauza ca, in loc sa deranjeze bancile si sa descopere cum anume fenteaza acestea obligatia de a-si plati impozitele, sunt mult mai interesate de modul in care decurge activitatea in fermele de porci. Asta in contextul in care si familia Dragnea detine o astfel de ferma. ”S-a spus despre companii mari care fac afaceri in Romania si care lasa putin impozit in aceasta tara. Mi-a placut foarte mult ca sunt romani care sunt interesati ca banii care trebuie sa ramana in Romania, nu sa plece. Eu cred ca fiecare companie care isi desfasoara activitatea aici trebuie sa respecte legea si cred ca institutiile statului – sigur care acum se ocupa de chestiuni mult mai importante, niste ferme de porci – ar trebui sa se uite cu atentie daca aceste companii respecta legea si nu cumva scot profitul prin tot felul de proceduri care sunt ilegale”, a comentat sarcastic, ieri, Liviu Dragnea.

author avatar
Simona Badulescu
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger