Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea: Orice actiune pe care o face Guvernul si care nu este pe placul presedintelui e subminata

Dragnea: Orice actiune pe care o face Guvernul si care nu este pe placul presedintelui e subminata

Autor:

Liderul social-democrat a iesit in fata presei cu o noua luare de pozitie pe un ton transant vizand declaratiile facute in ultima perioada de catre seful statului.

 

dragnea 2 Dragnea: Orice actiune pe care o face Guvernul si care nu este pe placul presedintelui e subminataDe aceasta data Dragnea a facut referire la afirmatiile presedintelui luni, chiar inainte de sedinta conducerii PSD-ului, si a invocat recentele vizite ale premierului Dancila in Israel si la Vatican. “Ultima amenintare a presedintelui Iohannis la adresa prim-ministrului Viorica Dancila este continuarea unui plan, a unui set de actiuni ale presedintelui indreptate impotriva Guvernului. Orice actiune interna, externa pe care o face Guvernul si care nu este pe placul presedintelui sau care nu-i profita presedintelui este atacata, subminata, chiar sabotata. Si-n cazul Israel, si al vizitei de la Vatican (…) presedintele submineaza Romania”, a acuzat Dragnea.


3 comentarii to Dragnea: Orice actiune pe care o face Guvernul si care nu este pe placul presedintelui e subminata

  1. Lorin

    Pt ca nu stiti sa comunicati. Compromiteti tara externe economie tot. Presedintele poate tace dar voi la prima greseala mergeti in anticipate ca nu va mai semneaza alt prim. Si e imposibil sa nu greseasca premiera. Eu nu am ales oe nimeni si ma simt mandru.

  2. Lorin

    Ce prestanta aristocratica avea regele. Si cat de prosti sunteti voi! E cam de la 🌏Pământ la Luna .Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!