AcasăNewsDragnea: "Orban este o unealta jalnica"/"Este un demers care inseamna o tentativa...

Dragnea: „Orban este o unealta jalnica”/”Este un demers care inseamna o tentativa de lovitura de stat”

Vizibil iritat de gestul facut de liderul PNL, in nume propriu, din cate a tinut sa sublinieze Ludovic Orban, si anume de sesizarea depusa la Parchetul General impotriva premierului, dar si a liderului PSD insusi, Liviu Dragnea a iesit la rampa cu o serie de afirmatii dure la adresa celui dintai, dar si a sefului statului.

„Persoana care face o plangere penala reclamand unele presupus fapte (…), dar stiind ca ele sunt neadevarate asta este infractiune care se pedepseste cu inchisoarea”, a mai tinut sa sublinieze Liviu Dragnea.

A invocat o tentativa de lovitura de stat, facand totodata, trimitere si la recenta referire la ceea ce social-democratii considera a fi o amenintare la adresa premierului, cea „intr-un stil mafiot”. „Orban este o unealta jalnica. Nu mintea lui a hotarat asta, ci este operationalizarea amenintarii dlui Iohannis la adresa dnei prim-ministru Viorica dancila. Cand eu am spus luni ca este o amenintare de tip mafiot m-a contrazis, realitatea dovedeste ca am avut dreptate. Nu faci ce ti se spune, iti facem plangere penala si te trimitem la politia politica. (…) Acesta este un demers care inseamna o tentativa de lovitura de stat. Si anume preluarea puterii in mod nelegitim. Pentru ca asta a urmarit tot timpul, dl Iohannis avand experienta cu cele 6 case vrea sa ia si Palatul Victoria in folosinta proprie”, a sustinut Dragnea, joi dupa-amiaza, de la Parlament.

Liderul PSD a tinut sa spuna si ca premierul Dancila are „sustinere totala din partea noastra” si ca „nu exista niciun fel de sambure de adevar in ceea ce este prevazut in acea plangere penala”.

Si ca, desi intrevede „aceeasi dorinta, acelasi plan, cu alte instrumente, din 2015, de a prelua Guvernul, fara sa castige alegerile, de catre Iohannis si uneltele lui politice”, „nu vorbim acum despre suspendare”, pe motiv ca obiectivul PSD este punerea in aplicare a programului de guvernare.

102 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cobzarul este si o sluga jalnica,sa retinem ce periaje dadea stapanului cu discursul din campania electorala=cine este generalul,pai stapanul,iar stapanul are si el la randul sau un stapan ce i-a facut cadou functia de guvernator al coloniei.Sa tyraiasca stapanul si sa-i mai faca-cadou un mandat=poate fi si de arestare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger