Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea o zice “ca la Teleorman”: “Nu vreau sa plec la prostul din aceasta viata si din aceasta functie”

Dragnea o zice “ca la Teleorman”: “Nu vreau sa plec la prostul din aceasta viata si din aceasta functie”

Autor:

La cateva ore, practic, de cand se adoptase, si in Camera Deputatilor, for decizional, noul Cod penal – act normativ pe care presedintele apucase, intre timp, sa anunte ca il va contesta la Curtea Constitutionala -liderul PSD a avut o reactie categorica, pe care a exprimat-o in termeni neaosi.

 

dragnea 2 Dragnea o zice ca la Teleorman: Nu vreau sa plec la prostul din aceasta viata si din aceasta functie“Eu nu vreau sa plec la prostul din aceasta viata si din aceasta functie, (…) va spun pe romaneste, ca la noi in Teleorman (…) vreau sa duc aceasta lupta pana cand sper ca fiecare roman (…) sa stie ca poate avea incredere in Justitie, chiar daca nu 100%, nu in situatia in care suntem”, a afirmat, pe un ton categoric, Liviu Dragnea.

Totodata, intrebat daca ii este dedicat Codul penal, Dragnea a raspuns negativ. “Nu, este un Cod penal dedicat justitiabililor in Romania. (…) De un an si jumatate de zile m-am saturat de aceste petarde aruncate de unii si de altii”, a afirmat seful social-democratilor, in cadrul declaratiei sustinute la Parlament.


1 Comentariu la Dragnea o zice “ca la Teleorman”: “Nu vreau sa plec la prostul din aceasta viata si din aceasta functie”

  1. cobe

    Din 1990 nu am votat decat cu partide de dreapta,ca si acum-sa nu confundam foastii si actualii basisti cu titulatura de imprumut=liberali,insa,daca se confirma zisele romanului Dragnea,mai ales replicile date strainului de neam si tara(de fapt Colonie),incep sa ma gandesc si la partea stanga a politicii.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!