AcasăNewsDragnea o felicita pe Dancila pentru "modul cum rezista la atacuri"

Dragnea o felicita pe Dancila pentru „modul cum rezista la atacuri”

Aflat in premiera pentru turneul pe care il face de ceva vreme prin tara, la filialele locale, alaturi de sefa Guvernului, liderul social-democrat a ales sa ii transmita un mesaj public Vioricai Dancila, de la tribuna salii ce a gazduit alegerile judetene de la PSD Botosani.

Dragnea a ales sa faca o gluma, cu aluzie la problemele sale de sanatate, care l-au trimis pe un pat de spital, saptamanile trecute.”O felicit pe dna premier Dancila pentru modul cum rezista la toate aceste atacuri, sa-i doresc sa nu aiba probleme cu coloana, macar unul trebuie sa ramana intreg pana la final”, a ales sa sublinieze liderul social-democratilor.

De felicitat, i-a felicitat si pe membrii Guvernului, „pentru ceea ce realizeaza, cu speranta” declarata „ca vor reusi sa comunice mai bine”, din cate a mentionat acelasi Liviu Dragnea.

De altfel, si Dancila a facut referire, vorbindu-le colegilor botosaneni, la faptul ca nu ii este usor, dar ca nu va face niciun pas inapoi.”Cred ca am fost cel mai atacat prim-ministru de dupa 1989″, s-a plans sefa Guvernului.

206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger