AcasăNewsDragnea: Nu trebuie sa-i raspund lui Iohannis

Dragnea: Nu trebuie sa-i raspund lui Iohannis

Liviu Dragnea a ales sa nu se opreasca prea mult asupra nemultumirilor carora le-a dat glas presedintele, in privinta celor doi ministri PSD intrati in vizorul procurorilor anticoruptie, in dosarul cunoscut opiniei publice drept „Insula Belina”.

Intrebat cum raspunde acuzatiilor presedintelui si opiniei exprimate de catre primul om in stat, cum ca Sevil Shhaideh si Rovana Plumb ar fi trebuit sa demisioneze – odata intrate in atentia procurorilor DNA- liderul PSD a subliniat faptul ca, pe langa faptul ca social-democratii si-au exprimat sprijinul fata de cele doua, ambele au fost intrebate daca vor sa continue si ca „decizia e a lor”.

„Nu trebuie sa-i raspund. Eu mi-am exprimat parerea. Daca dumnealui n-a fost in tara luni, poate n-a fost informat corect”, a replicat Dragnea, miercuri dupa-amiaza, de la Parlament, cu referire la faptul ca Iohannis a fost, pana de curand, in Statele Unite.

129 afisari

1 COMENTARIU

  1. informatie despre: danacu viorel este un profesor trasnit, care vorbeste numai el in francmusonerie, ca sa-si plaseze
    cunoasterea si apoi vine dupa ia si isi taie adeptii pana ii nenoroceste. este un bolnav nenorocit care i-a zeci de
    pastile pe zi.

    informatie despre: gigi becali este un puscarias nenorcit, bolnav de boala de oase, care cerseste la toti tratament, ca
    nebunu, cu bani dubiosi de la terenuri luate cu 1 cent si vandute repede cu 1 mie de euro, adica profit de 100 de mii
    la suta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger