AcasăNewsDragnea nu renunta la ideea infiintarii unei comisii parlamentare privind SPP

Dragnea nu renunta la ideea infiintarii unei comisii parlamentare privind SPP

Dupa ce zilele trecute a formulat o serie de acuzatii la adresa actualului sef al Serviciului si a invocat necesitatea aparitiei unei comisii parlamentare de ancheta privind SPP-ului, liderul PSD da de inteles ca nu a renuntat la idee, in conditiile in care recent se vehiculase ipoteza ca s-ar fi renuntat la initiativa.

Invocand faptul ca unele lucruri trebuie lamurite, Liviu Dragnea a lasat sa se inteleaga, vineri, ca ideea nu e ingropata. Totodata, seful PSD n-a pierdut ocazia sa trimita sageti inspre liberalul Vela, aflat la sefia Comisiei pentru Aparare, care l-a chemat la audieri la forul in cauza. „Nu cred ca putem evita o comisie de ancheta parlamentara, tot l-am vazut pe dl Vela ca se agita sa faca ceva acolo, un fel de audiere, sa-l acopere pe dl Pahontu. Cred ca trebuie facuta o comisie de ancheta parlamentara (…) incep sa apara din ce in ce mai multe lucruri, deci cred ca trebuie sa le lamurim”, a sustinut Dragnea.

Intrebat daca liderul ALDE e de acord cu aparitia unui astfel de for parlamentar, seful PSD a raspuns scurt – „cred ca da”.

268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger