Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea nu renunta la ideea infiintarii unei comisii parlamentare privind SPP

Dragnea nu renunta la ideea infiintarii unei comisii parlamentare privind SPP

Autor:

Dupa ce zilele trecute a formulat o serie de acuzatii la adresa actualului sef al Serviciului si a invocat necesitatea aparitiei unei comisii parlamentare de ancheta privind SPP-ului, liderul PSD da de inteles ca nu a renuntat la idee, in conditiile in care recent se vehiculase ipoteza ca s-ar fi renuntat la initiativa.

 

dragnea1 350x191 Dragnea nu renunta la ideea infiintarii unei comisii parlamentare privind SPPInvocand faptul ca unele lucruri trebuie lamurite, Liviu Dragnea a lasat sa se inteleaga, vineri, ca ideea nu e ingropata. Totodata, seful PSD n-a pierdut ocazia sa trimita sageti inspre liberalul Vela, aflat la sefia Comisiei pentru Aparare, care l-a chemat la audieri la forul in cauza. “Nu cred ca putem evita o comisie de ancheta parlamentara, tot l-am vazut pe dl Vela ca se agita sa faca ceva acolo, un fel de audiere, sa-l acopere pe dl Pahontu. Cred ca trebuie facuta o comisie de ancheta parlamentara (…) incep sa apara din ce in ce mai multe lucruri, deci cred ca trebuie sa le lamurim”, a sustinut Dragnea.

Intrebat daca liderul ALDE e de acord cu aparitia unui astfel de for parlamentar, seful PSD a raspuns scurt – “cred ca da”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!