AcasăNewsDragnea: nu luam in calcul suspendarea presedintelui. Speram ca mai exista o...

Dragnea: nu luam in calcul suspendarea presedintelui. Speram ca mai exista o farama de luciditate

Avand in vedere ca pesedistii s-au reunit intr-o prima sedinta a conducerii, luni, la Parlament, multi au asteptat sa vada si ce anume au decis mai-marii PSD dupa ce Ludovic Orban a depus o sesizare la Parchetul General pe numele premierului si al liderului formatiunii social-democrate.

„In ceea ce priveste suspendarea presedintelui, noi (…) tot speram ca mai exista undeva o farama de luciditate ca acest demers aberant, cel putin aberant, nu va iesi dintr-o zona, nu va depasi o linie rosie care sa faca lucrurile sa scape de sub control, nu luam in calcul suspendarea presedintelui Romania”, a subliniat Dragnea, luni, la finele Biroului Permanent National.

Chiar si asa, insa, liderul PSD a dat de inteles ca vor urmari evolutia lucrurilor. „Nu avem de gand sa stam inactivi, sa nu facem nimic daca vom vedea ca lucrurile merg in directia care este stravezie si anume de a se prelua in mod nelegitim guvernarea. Si atunci vom utiliza toate mijloacele legale, constitutionale, publice sociale pentru ca votul cetatenilor, din decembrie 2016, un vot legitim, sa fie respectat”, a conchis Dragnea.

147 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger