Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea nu e de acord cu Stefanescu: Ministrul Justitiei trebuie sa faca doua lucruri

Dragnea nu e de acord cu Stefanescu: Ministrul Justitiei trebuie sa faca doua lucruri

Autor:

Nu se pune problema schimbarii lui Tudorel Toader – a tinut sa demonteze Liviu Dragnea orice zvon in privinta unei eventuale intentii de schimbare a ministrului Justitiei.

 

dragnea 1 350x233 Dragnea nu e de acord cu Stefanescu: Ministrul Justitiei trebuie sa faca doua lucruri“Nu este adevarat. In schimb, ceea ce s-a discutat, lucru cu care sunt de acord, ministrul Justitiei trebuie sa faca doua lucruri (…) sa prezinte un calendar de promovare a Legilor Justitiei si de asemenea (…) sa aiba o pozitie publica fata de nenumaratele intamplari din ultima perioada, generate de stenograme, inregistrari, dezvaluiri (…) acest razboi nu mai trebuie sa fie alimentat (…) este o situatie care trebuie transata intr-un termen rezonabil, astfel incat sa revenim la normalitate”, considera Dragnea.

Totodata, facand strict referire la spusele lui Stefanescu, care isi anuntase dimineata intentia de a cere revocarea ministrului Justitiei, liderul PSD a subliniat ca “il apreciaza foarte mult” pe Tudorel Toader, despre care a remarcat ca”are ritmul lui”. Si ca secretarul general al PSD-ului “a inteles asta si s-a calmat”, aluzie la tonul categoric cu care Stefanescu facea anuntul, inaintea sedintei conducerii social-democrate. DETALII AICI.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!