AcasăNewsDragnea: Nu e criza in PSD. Vreau sa continuam cu acest Guvern,...

Dragnea: Nu e criza in PSD. Vreau sa continuam cu acest Guvern, cu actualul premier

Dragnea a explicat ca la CExN-ul de luni s-a supus la vot "propunerea ca primul-ministru sa demisioneze", hotarare adoptat cu 60 de voturi pentru, 4 abtineri, 4 voturi impotriva

Fara sa vrea sa faca declaratii pe marginea prezentei premierului PSD la Cotroceni, liderul social-democrat a negat o eventuala criza in partidul pe care il conduce. „Din cate stiu eu, nu”, a raspuns Dragnea unei intrebari pe acest subiect.

„Nu comentez, e foarte bine sa se intalneasca” – a fost reactia lui Dragnea fata de prezenta lui Tudose, in cursul acestei zile, la Cotroceni

Pana sa ajunga la sedinta de la sediul PSD, Liviu Dragnea a explicat ca a convocat Comitetul Executiv al formatiunii pentru dupa-amiaza zilei de joi, in care sa se discute „intentii de remaniere”. „Discutam in partid, nici pe scari, nici in discutii… (…) eu vreau sa punem in practica programul de guvernare si sa continuam cu acest Guvern, cu actualul premier”, a subliniat liderul social-democrat, pana sa ajunga sa stea de vorba cu social-democratii, inclusiv cu Mihai Tudose.

Intrebat care e relatia cu Tudose, raspunsul lui Dragnea a fost urmatorul: „Din partea mea, e ca la inceput, ca atunci cand l-am propus, de sustinere”.

author avatar
Cristina Stefan
75 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger