Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea, noi sageti catre seful SPP: foloseste aceasta institutie sa colecteze informatii

Dragnea, noi sageti catre seful SPP: foloseste aceasta institutie sa colecteze informatii

Autor:

Al treilea om in stat si, totodata, presedinte al PSD-ului nu pare, inca, dispus sa incheie ofensiva la adresa actualului sef al Serviciului de Paza si Protectie, Lucian Pahontu.

 

dragnea 350x212 Dragnea, noi sageti catre seful SPP: foloseste aceasta institutie sa colecteze informatiiReamintind ca, de la instalarea la sefia Camerei, nu a beneficiat de protectia SPP, Dragnea a sus cat se poate de clar ca motivul ar fi  lipsa de incredere in actualul sef al acestui Serviciu. “Nu am incredere in seful acestei institutii, generalul Pahontu. Si pentru ca stiu de mult ca, de foarte multi ani, isi depaseste atributiile, de foarte multi ani foloseste aceasta institutie, angajati ai acestei institutii sa colecteze informatii, pe de o parte, iar pe de alta parte, sa incerce sa influenteze, poate cateodata a si reusit, oameni din Guvern, oameni din partide”, a sustinut Dragnea, seara trecuta, la  Romania TV.

Liderul PSD nu s-a oprit insa aici. “Stiu din anii trecuti ca avea o practica foarte nociva (…) mergea pe la parchete, instante sau vorbea cu procurori, judecatori, transmitand anumite mesaje. Toti cu cei care am vorbit spuneau ca majoritatea mesajelor, daca nu toate, erau, practic, de la dumnealui, in schimb spunea ca vin de la presedinti”, a mai afirmat Dragnea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!