AcasăNewsDragnea, nepotelul preferat de Bunicuta Iliescu

Dragnea, nepotelul preferat de Bunicuta Iliescu

Carlanul Victoras a pus pe moate creierii actualului lider al PSD si lui Nelu Cotrocelu’

Cei doi cocosi pesedisti Liviu Dragnea si Victor Ponta sunt antrenati de monstrii sacrii ai partidului, Ion Iliescu si Adrian Nastase.

Daca Ponta beneficiaza de sustinerea lui Nastase la lumina zilei, Dragnea apeleaza pe sest la ajutorul si sfatul lui Iliescu. Dupa cum povestesc pesedistii, Dragnea poposeste aproape in fiecare zi de marti in biroul pe care Ion Iliescu inca il foloseste in Primavarii iar acolo cei doi toaca ultimele magarii facute de ”carlanul” Ponta si modul cel mai bun de anihilare a acestuia din urma. Nu de alta, dar spectrul scindarii PSD il ingrozeste si acum pe Iliescu. Iar odata intors la partid, Dragnea are grija ca pesedistii sa afle ca faptele sale, spre deosebire de cele comise de Ponta, sunt binecuvantate de insusi patriarhul social-democratiei dambovitene. Alias ”Bunicuta” inca draga atator pesedisti. Drept multumire pentru sprijinul dat, Dragnea a amintit, in discursul tinut luni la Academia Romana, de ”Strategia de dezvoltare durabila a Ramaniei” elaborata sub coordonarea presedintelui Ion Iliescu in 2003 – 2004. Asta in conditiile in care toate stirile referitoare la Iliescu vorbesc, de un an incoace, doar despre inculparea sa in dosarele ”Mineriada” si ”Revolutia”.

Ponta arunca basmaua lui Udrea pe capul liderului PSD

Fostul premier PSD a confirmat intalnirea secreta pe care a avut-o cu Elena Udrea inainte de propunerea Codrutei Kovesi la sefia DNA, ocazie cu care a aruncat anatema si asupra amicului Dragnea. ”Am fost deghizata la intalnirea cu Victor Ponta. A fost si Sebastian Ghita de fata. A trebuit sa fiu luata dintr-un anumit loc, eram imbracata cumva, purtam ceva pe cap. Am pus un batic pe cap, aveam si o umbrela. M-am ferit si de oamenii de pe alei, si de paznic”, povestise Udrea cu o seara inainte, la TVR. Ponta nu s-a multumit insa doar sa-i dea dreptate lui Udrea, ci l-a bagat la apa si pe Dragnea: ”Da, o confirm, dar trebuie sa va spun ca mai inainte am avut o intalnire la care au participat domnul Dragnea si domnul Oprea”. Ceea e inseamna ca Ponta il acuza de fapt pe Dragnea ca a fost si el de acord cu numirea lui Kovesi la DNA. In plus, Ponta l-a avertizat pe Dragnea ca, in cazul in care mai spune ”minciuni despre el”, are la dispozitie ”sute de adevaruri” pe care liderul PSD le-ar vrea ingropate. ”Stiu atatea adevaruri ca nu mai terminam cinci ani”, a precizat amenintator Ponta.

author avatar
Simona Badulescu
363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger