AcasăNewsDragnea, mesaj privind Siria: Exprim solidaritatea cu aliatii nostri. Folosirea armelor chimice,...

Dragnea, mesaj privind Siria: Exprim solidaritatea cu aliatii nostri. Folosirea armelor chimice, inacceptabila

O reactie de sustinere a recentei actiuni a aliatilor – Statele Unite, Franta si Marea Britanie -in Siria a venit, sambata, nu doar din partea Guvernului, ci si din directia celui de-al treilea om in stat, totodata lider al partidului Social Democrat.

„Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns, la 14 aprilie 2018, de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din localitatea Douma, Ghouta de Est (R. A. Siriana), soldat cu victime in randul populatiei civile, inclusiv copii. Consider ca folosirea armelor chimice este inacceptabila in orice circumstante si constituie o incalcare flagranta a regimului international de neproliferare, a normelor fundamentale de drept international”, suna mesajul transmis sambata, prin intermediul paginii oficiale a liderului PSD, Liviu Dragnea, de pe reteaua de socializare Facebook.

125 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dragnea un maimutzoi care se kk de frica pe el,ca nu cumva ambasadorul marelui licurici sa dea ordin sa fie condamnat un vreun dosar..Daca avea coaie nu trecea contributiile la angajati ci facea lege ca angajatorii ce nu vireaza banii la buget imediat sa raspunda PENAL.Cum spuneam un cacacios care afara de faptul ca e lingau fatza de toti,ambasadori,procurori,nu are nici cea mai mica notiune de diplomatie !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger