Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea, mesaj catre noii lideri ai PSD: romanii nu sunt interesati de care injura mai mult decat celalalt

Dragnea, mesaj catre noii lideri ai PSD: romanii nu sunt interesati de care injura mai mult decat celalalt

Autor:

Noua echipa de conducerea a PSD-ului, recent aleasa la Congresul de la Sala Palatului, a si intrat intr-o prima sedinta, una informala.

 

drag 350x175 Dragnea, mesaj catre noii lideri ai PSD: romanii nu sunt interesati de care injura mai mult decat celalaltLa finele careia, Dragnea a anuntat ca urmeaza sa existe o discutie cu fiecare dintre cei 16 vicepresedinti, pentru a primi “un pachet minim de responsabilitati”, in conditiile in care “toti vor avea implicare in chestiuni generale”.

Totodata, numarul 1 in PSD a subliniat un aspect, menit sa ajunga indeosebi la urechile noilor lideri ai formatiunii. “Le-am spus (…) ca vreau ca ei sa comunice cat mai mult, numai ca trebuie sa comunice structurat si (…) despre ce asteapta oamenii de la noi, romanii nu sunt interesati de care e mai vocal decat celalalt, care injura mai mult decat celalalt”, a sustinut Dragnea.

Per ansamblu, liderul PSD s-a aratat optimist, dupa aceasta prima sedinta a recent votatei conduceri. “Mie aceasta intalnire mi-a facut impresie buna, sunt foarte doritori sa se implice”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!