AcasăNewsDragnea merge la Cotroceni, la consultarile cu Iohannis

Dragnea merge la Cotroceni, la consultarile cu Iohannis

Admitand ca la momentul la care dadea de inteles ca nu va mai calca pe la Cotroceni cat timp Klaus Iohannis va fi presedinte nu s-a gandit ca s-ar mai putea schimba Guvernul PSD-ului, acum ca Mihai Tudose a demisionat, Liviu Dragnea s-a vazut nevoit sa uite ce si-a propus. Astfel ca si-a anuntat prezenta la consultarile de miercuri, de la sediul Presedintiei.

„Deci eu o sa merg, cu Marian Neacsu”, a sustinut liderul PSD, anuntand ca din delegatia ce va sta de vorba cu Klaus Iohannis vor mai face parte un alt social-democrat, al carui nume urmeaza sa fie stabilit, dar si doi reprezentanti ai ALDE.

Consultarile pe care Klaus Iohannis le va avea cu reprezentantii PSD si ALDE vor incepe la ora 12.  „Dupa demisia premierului Tudose, l-am desemnat pe ministrul Fifor ca interimar la conducerea Guvernului, iar pentru a avea o procedura cat se poate de rapida, cat tine de mine, am decis sa convoc consultari cu partidele parlamentare pentru maine”, a transmis seful statului, marti, intr-o scurta declaratie sustinuta la Cotroceni.

author avatar
Cristina Stefan
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger